I the best е искал разрешение за модела от ТЕДО21 и VALL_SAB .Но реално този локомотив е 44-130 който рескин е мой и хорната на локомотива е моя за която не ме е питал дали може да ползва .Така че или да я смени с версия 1 или с друга .А в същност тази хорна аз не сам я пускал още в сайта . И в случая се получава разцветката е от 44-130 модела е на 45-157v6 и само са сменени табелите това ако е рескин . Не видях да е опменато че локомотива е само за TRAINZ2009 и на горе .Така че ако ще правим само смяна на табели за 1 ден ще направя всички лоци в бдж и сме готови .
И даже не си е направил да смени свирката както съм му дал 44-130 който още нито сам го пуснал нито е завършен му е сменил табелката и айде вище ма къв сам майстор.За това ще помоля администратора да свали от сайта всички мой неща .Ако някой ги иска да ми пише на email :milen_amc@abv.bg. С необмислените си импулсивни действия той не допринася за развиването на сайта а само му вреди с кражбите на снимки клипове и други .По този начин прави така че да изглеждаме всички като него при колегите из другите форуми и галерий .