trainz 2018 написа:По кое трасе се движи влака?
Снимките са снимани на трасето Тулово-Твърдица и Trainz Railyard.
Модератор: cronos
trainz 2018 написа:По кое трасе се движи влака?
55ta_seria_fen написа:Оправих няколко детайлни грешки, все още няма отговор от Румен.
rumensoft написа:55ta_seria_fen написа:Оправих няколко детайлни грешки, все още няма отговор от Румен.
Случайно влязох във форума и чак сега виждам. Прати ми го на rumensoft@gmail.com
55ta_seria_fen написа:rumensoft написа:55ta_seria_fen написа:Оправих няколко детайлни грешки, все още няма отговор от Румен.
Случайно влязох във форума и чак сега виждам. Прати ми го на rumensoft@gmail.com
Здравейте, благодаря за отговора, и съжалявам за късният отговор. Сега Ви го пращам.
Икона за грешка
Доставянето не е завършено
Имаше временен проблем при доставянето на съобщението ви до petarhr2007@gmail.com. Gmail ще опитва отново в продължение на още 20 часа. Ще бъдете известени, ако доставянето е неуспешно за постоянно.
модела няма собствен KUID и липсват dependences
rumensoft написа:55ta_seria_fen написа:rumensoft написа:55ta_seria_fen написа:Оправих няколко детайлни грешки, все още няма отговор от Румен.
Здравейте, благодаря за отговора, и съжалявам за късният отговор. Сега Ви го пращам.
Опитвам се да отговоря на e-mail-a, но не успявам:Икона за грешка
Доставянето не е завършено
Имаше временен проблем при доставянето на съобщението ви до petarhr2007@gmail.com. Gmail ще опитва отново в продължение на още 20 часа. Ще бъдете известени, ако доставянето е неуспешно за постоянно.
Исках да напиша следното:модела няма собствен KUID и липсват dependences
Трябва да си регистираш KUID номер и после да го изкараш от играта с всичките му dependences
Назад към Влаков Подвижен Състав
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта