Здравейте,
Да се представя син съм на проф. Иван Петров от ВТУ "Тодор Каблешков" ( Електрообзавеждане ) , той учи всички машинисти на 42,44 серия Шкода , Новия смарттрон сега , преподава и курса за метреполитена , той направи повечето курсове , сега аз съм да кажа фен и се опитвам да подкарам на Trainz 2012 , смартрона , шкодата и т.н . Сложих трасето София - Пловдив ( голямо благодаря на хората работили по създаването му ) Дава ми грешки на самите влакове - липсва container Thumbnails , като дам проверка за грешки . Опитвам се да сложа смартрона , шкодата и да обедя баща ми да се направи тренажор и с тази игра, защото сега има тренажор на Train simulator на 42 серия мисля . За това моля за помощ къде бъркам , ако трябва свалям още едно трасе и ще сваля Trainz 2008 да видя дали нещо не е от версиите , като влезна в трасето София - Пловдив ги няма смартрона , 42,44 , 10 серия които съм сложил .
Това е грешката от другата мотриса : Warning: This asset requires a shadow mesh, but the mesh table does not contain one. Картата София - Пловдив не дава грешки , но всяка една мотриса хвърля грешки
Благодаря ви за помощта предварително