Проблем с трасета

Въпроси, хвалби, проблеми, помощ за инсталация - всичко свързано с Трасетата

Модератор: cronos

Проблем с трасета

Мнениеот davidcho10 » 12 Окт 2022, 15:14

Здравейте, имам следния проблем:
Инсталирах си Trainz 2009 (build 44653) от официалния сайт на играта и от няколко дни се мъча да играя с българските влакове и трасета. С влаковете се оправих, но нито едно от изтеглените трасета не тръгва както трябва. Например Пловдив - Карлово/Хисар ми дава 2 грешки при самото теглене и като отворя трасето в играта, земята е черна и не излизат всички релси. София - Радомир пък ми дава 21 грешки и там почти нищо не зарежда. Инсталирал съм трасетата по стъпките от уроците в сайта. Начинът по който инсталирам трасетата е с overwrite на файлове, които ги има. След инсталацията съм commitнал всичко. Някой може ли да ми каже от къде идва проблемът?
Преди дни се пробвах с Trainz 2012 (руска версия на играта, моля не ме нападайте за това), там всичко се появяваше и изтегляше както трябва, но пък нямах мод surveyor и не можех да си поставям българските влакове. :сос
Аватар
davidcho10

Re: Проблем с трасета

Мнениеот randomguy88 » 13 Окт 2022, 07:29

По спомен мисля, че когато инсталираш добавка, съдържаща елементи, които вече ги има в играта, се избира опцията 'skip' т.е. 'пропусни', а не 'overwrite' - 'презапиши'.
Аватар
randomguy88

Назад към Трасета