софия пловдив бургаз

Въпроси, хвалби, проблеми, помощ за инсталация - всичко свързано с Трасетата

Модератор: cronos

софия пловдив бургаз

Мнениеот ivancho » 21 Мар 2017, 18:00

Здравейте ,да се представя с две думи ,хоби моделист съм и карам дигиталните тренове ,правя и макети ,графичен дизаинер съм,какво имам като молба ако е въсможно разбира се ,опитвам да строя пътя софия бургаз през пловдив и съм до подуене ,тези дни свалих софия радомир от саита ви и го тествам сега ,просто е страхотен ,уникален ,моито трасе което строя до подуене прилича малко на реалното но съм далече от реалноста ,има ли някои желание да построи пътя софия бургаз както този софия радомир за мен ,плащам ,конструктора определя цената ,ако има желаещи да конструират нека се свържат с мен,работя с няколко симулатора ,за треинз 09 и 12 ще ви кажа билдовете ,и тъи ако имам желаещи да конструират трасето софия бургаз през пловдив нека се свържат с мен :) поздрави на всички :)имеил jdimov01@gmail.com
после ще ви дам и телефона ми :)
Иван :) :) :)
Аватар
ivancho

Re: софия пловдив бургаз

Мнениеот stman123 » 21 Мар 2017, 18:31

То и на мен ми се иска такова трасе, но си е доста голямо и не знам как един човек ще го направи и ако някакси успява ще отнеме много време. ;) А и то не е само да се сложат едни релси, а трябва да се снимат обекти и да се правят за траинз, трябва да се спазва релефа и т.н. Не знам как ще се прави сигнализацията, защото на Сф е руска, на По - чешка, а доколкото съм запознат ,различните видове сигнализация в играта не се сработват. Но нека да се надяваме че това е възможно и ако някой успее да го направи, аз ще си платя(ако трябва), за да играя на него. :)

П.П. Бургас се пише със С
Куче канибал се нарича Канибало
Аватар
stman123

Мнениеот DavitAngelov » 21 Мар 2017, 22:49

ivancho написа:Здравейте ,да се представя с две думи ,хоби моделист съм и карам дигиталните тренове ,правя и макети ,графичен дизаинер съм,какво имам като молба ако е въсможно разбира се ,опитвам да строя пътя софия бургаз през пловдив и съм до подуене ,тези дни свалих софия радомир от саита ви и го тествам сега ,просто е страхотен ,уникален ,моито трасе което строя до подуене прилича малко на реалното но съм далече от реалноста ,има ли някои желание да построи пътя софия бургаз както този софия радомир за мен ,плащам ,конструктора определя цената ,ако има желаещи да конструират нека се свържат с мен,работя с няколко симулатора ,за треинз 09 и 12 ще ви кажа билдовете ,и тъи ако имам желаещи да конструират трасето софия бургаз през пловдив нека се свържат с мен :) поздрави на всички :)имеил jdimov01@gmail.com
после ще ви дам и телефона ми :)
Иван :) :) :)

Здравеи има човек които се занимава да прави такова трасе.Трасето е София-Пловдив обаче тез обекти които са правени за трасето са за 2009 и са пълни с грешки.Ако трасето се инсталира на Тс 12 булет 61388 няма тръгне.За да се направи такова трасе трябват хора за снимане на обекти и свободно време.Ако се направи трасе София-Пловдив-Бургас реално ти ще караш ли 8 часа пред компа :D :зъбльо :D :тутуу .
П.П Човекът който се занимаваше с трасето вече не работи по него така ,че няма да има таково трасе :) .
Trainz Bulgaria
Аватар
DavitAngelov

Мнениеот kostenurko123 » 22 Мар 2017, 22:01

Аз бих карал! :D
Аватар
kostenurko123

Мнениеот tenkov_bdz » 03 Апр 2023, 20:47

Здравейте аз се занимавам с това трасе.Проекта ми първоначално беше Бургас-Пловдив който почти се получи но го изоставих след това мислех за трасето Бургас-София през Пловдив, мислех мислех и го почнах.Трасето ще бъде около 80-95% реално.Сега съм стигнал до Ямбол.Трасето ще бъде готово след около поне 1 година.Трасето ще бъде за trainz 12 ако искаш още информация пиши ми по вайбър на 0879912486-тел. :)
Аватар
tenkov_bdz

Назад към Трасета