Мостове

Всички останали традиционни Български съоръжения (сигнализации, платформи и др.)

Модератор: cronos

Мостове

Мнениеот MitkoBG » 19 Юли 2017, 17:00

Здравейте, започнал съм да правя едно трасе, но съм съвсем в началото и ми изникна проблем с мостовете. Може ли някой да ми обясни как се слагат и имена на няколко моста? Мерси предварително :)
Аватар
MitkoBG

Re: Мостове

Мнениеот ivan4 » 20 Юли 2017, 16:26

Мостовете са както с релси, така и без релси. Можеш да си избереш мост без релси и върху него да сложиш релси. Поставят се като релси или разпъваеми обекти, но евентуално може да заемат релефа на площта, над която искаш да ги сложиш. В такива случаи просто избираш веднъж бутончето за изправяне на релсите и кликваш върху моста. ;)
Аватар
ivan4
Глобален модератор

Мнениеот MitkoBG » 22 Юли 2017, 21:49

Мерси много :)
Аватар
MitkoBG

Мнениеот cronos » 26 Юли 2017, 15:10

ivan4 написа:Мостовете са както с релси, така и без релси. Можеш да си избереш мост без релси и върху него да сложиш релси. Поставят се като релси или разпъваеми обекти, но евентуално може да заемат релефа на площта, над която искаш да ги сложиш. В такива случаи просто избираш веднъж бутончето за изправяне на релсите и кликваш върху моста. ;)

Не е точно така.Трябва да се зададе височина в двата края на моста или релсите, кръгчетата да станат жълти.Докато кръгчетата са бели сплайните винаги следват височината на релефа.
Чукча писатель, чукча не читатель..
Луд умора нема, само се поти..
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров
Аватар
cronos
Глобален модератор

Мнениеот ivan4 » 28 Юли 2017, 23:43

Интересно. При мен стават жълти и се изправят дори когато следват релеф с неправилна форма и им задам „)|“.
Аватар
ivan4
Глобален модератор

Мнениеот kostenurko123 » 29 Юли 2017, 21:00

В ТС12, Surveyor настройки има такава опция, да стават жълти направо като поставиш двата края.
Аватар
kostenurko123

Назад към Съоръжения