БГ Контактна мрежа

Всички останали традиционни Български съоръжения (сигнализации, платформи и др.)

Модератор: cronos

БГ Контактна мрежа

Мнениеот BDZrailway » 09 Май 2014, 19:41

Здравейте,питах се дали ще има още от българска контактна мрежа,като км със стълбове за междугарията.И дали ще има зиг-заг мрежа или такава,която е за крив? :) :велик Траинз :дълъквлак
Аватар
BDZrailway

Re: БГ Контактна мрежа

Мнениеот rumensoft » 09 Май 2014, 21:21

Покажи снимки, аз имам правен КМ за София - Пловдив
Аватар
rumensoft
Site Admin

Мнениеот cronos » 10 Май 2014, 06:43

BDZrailway написа:Здравейте,питах се дали ще има още от българска контактна мрежа,като км със стълбове за междугарията.И дали ще има зиг-заг мрежа или такава,която е за крив? :) :велик Траинз :дълъквлак

За детайлно изпипана контактна мрежа като АС3 с всички изолатори, фидери, обтегачи и т.н. просто забрави.
Чукча писатель, чукча не читатель..
Луд умора нема, само се поти..
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров
Аватар
cronos
Глобален модератор

Мнениеот BDZrailway » 10 Май 2014, 15:15

rumensoft написа:Покажи снимки, аз имам правен КМ за София - Пловдив

Ами такава КМ като на трасето Сф-Радомир.Тя ще се качва ли и какво точно представлява? :)
cronos написа:
BDZrailway написа:Здравейте,питах се дали ще има още от българска контактна мрежа,като км със стълбове за междугарията.И дали ще има зиг-заг мрежа или такава,която е за крив? :) :велик Траинз :дълъквлак

За детайлно изпипана контактна мрежа като АС3 с всички изолатори, фидери, обтегачи и т.н. просто забрави.

Ами не баш основните.Както казах зиг-заг,тази която е в крива,и тази в междугарията,такава,която отива към стълб със тежести
:велик Траинз
Аватар
BDZrailway

Мнениеот cronos » 10 Май 2014, 15:38

BDZrailway написа:Ами не баш основните.

Kакво трябва да означава това?Кои са "баш основните" и кои - не чак толкова основни?
BDZrailway написа:.....тази която е в крива,и тази в междугарията....

Изобщо някога поглеждал ли си как изглежда това нещо?Само в Искърското дефиле по кривите КМ е направена по толкова различни начини, че няма да можеш да ги преброиш даже.Тунелите и мостовете не ги слагам в сметкатата.
BDZrailway написа:....и такава,която отива към стълб със тежести.

cronos написа:.... обтегачи....

Разликата каква е?

Изобщо, дали си се питал някога "Абе тоя cronos що слага само руска КМ, нали уж български трасета прави, пък виж, Румен е направил нещо за нашата КМ, ето - в трасето Сф-Радомир я има, а и за София - Пловдив е правил..."?
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров
Аватар
cronos
Глобален модератор

Мнениеот BDZrailway » 10 Май 2014, 18:51

Защото сигурно смяташ,че е по-реална не знам?Това с основните се виждаше,че не се изразих ясно.Ами аз съм ги поглеждал,но не съм чак толкова обогатен с информация,за това питам и поназнайвам.
Аватар
BDZrailway

Мнениеот cronos » 10 Май 2014, 21:03

BDZrailway написа:Защото сигурно смяташ,че е по-реална не знам?

То че е реална - реална е, също и че някои неща са почти 1:1 с нашите е вярно, но истинската причината е по-друга - защото е окомплектована с достатъчно богат набор от стълбове, стойки и проводници за най-различни ситуации и не се налага да се чудя как да направя нещо по-нестандартно когато ми потрябва, докато това, което е използвано в Сф-Радомир е сбирщина от румънска, направени някои неща от Румен и господ знае още какви стълбове от наличните в играта.Не мога и да си представя дори как се оправя ropsy с тоя сбирток.
Аватар
cronos
Глобален модератор

Назад към Съоръжения