Предложение: Коментари под добавките

Дайте своето предложение за сайта тук

Предложение: Коментари под добавките

Мнениеот BdZ_Fen » 14 Юни 2015, 10:44

Здравейте.Имам предложение да има коментари под всяка добавка. Например, хубав локомотив и др. :)
Аватар
BdZ_Fen

Re: Предложение: Коментари под добавките

Мнениеот cronos » 15 Юни 2015, 10:46

Вече имаше и бяха махнати заради говорилнята, която се получаваше.
Чукча писатель, чукча не читатель..
Луд умора нема, само се поти..
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров
Аватар
cronos
Глобален модератор

Мнениеот BDZrailway » 15 Юни 2015, 13:37

Много удобно,БЕШЕ това!Нямаше нужда сега да има толкова теми във форума,за проблем,който може примерно да се реши бързо.
Аватар
BDZrailway

Мнениеот nikito » 15 Юни 2015, 13:52

Съгласен съм с BDZrailway, наистина форума е претъпкан с теми, даже повтаряни и потретвани, отнасящи се за добавките, качени в сайта, което е абсолютно безмислено, освен това, ако има коментари за добавката, може и да се дискутират и други неща, освен проблемите свързани с нея. Аз също съм ЗА коментари под добваките, но разбира се, без да се прекалява и да се превръща в чат за някои. Може да се направи модератор, отговарящ за това, който да влиза по-често и да отговаря на въпроси, свързани със съответната добавка. :) :велик Траинз
Trainz Bulgaria Team
Аватар
nikito

Мнениеот cronos » 15 Юни 2015, 20:45

BDZrailway написа:Много удобно,БЕШЕ това!Нямаше нужда сега да има толкова теми във форума,за проблем,който може примерно да се реши бързо.

Млад човек си, а много бързо си забравил какво се случваше в тези коментари.Ако нещата се ограничаваха само до коментиране на съответния обект - добре, но моите спомени са, че това далеч не беше така и точно това беше една от причините да се махнат.

nikito написа:Съгласен съм с BDZrailway, наистина форума е претъпкан с теми, даже повтаряни и потретвани, отнасящи се за добавките, качени в сайта, което е абсолютно безмислено, освен това, ако има коментари за добавката, може и да се дискутират и други неща, освен проблемите свързани с нея. Аз също съм ЗА коментари под добваките, но разбира се, без да се прекалява и да се превръща в чат за някои. Може да се направи модератор, отговарящ за това, който да влиза по-често и да отговаря на въпроси, свързани със съответната добавка. :) :велик Траинз

Ех, Ники, Ники......пак тичаш пред вятъра.......не знаеш какво чудо беше в тези коментари, а вече си решил, че с тях ще е по-добре и едва ли не модератора ще направи така, че да се коментира само дадения обект и ще се задават само смислени въпроси.....още малко и баничка с боза :зъбльо ......Ако мислиш, че дебилните въпроси ще намалеят, хората ще четат , няма да задават един и същи тъп въпрос по 4-5 пъти, и ще коментират по темата, а не каквато глупост им е дошла на момента - много жестоко се заблуждаваш.Точно обратното ще стане - дебилните писаници ще се умножат.Това с коментарите вече БЕШЕ и видяхме какво се получи.Затова са махнати.ТВЪРДО ПРОТИВ КОМЕНТАРИТЕ!Има си форум и той е точно за това - да се коментира всичко, свързано с играта, в това число и обектите.Освен това във форума може да се качват и снимки за по-нагледно обяснение, а в коментарите това не е възможно.
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров
Аватар
cronos
Глобален модератор

Мнениеот BDZrailway » 16 Юни 2015, 05:11

За това не се бях замислял!Вярно е,че беше бая разводнявани коментарите под добавката.Говоря все пак за нещо малко не за някакъв огромен проблем!
Аватар
BDZrailway

Мнениеот nikito » 16 Юни 2015, 11:46

cronos написа:
BDZrailway написа:Много удобно,БЕШЕ това!Нямаше нужда сега да има толкова теми във форума,за проблем,който може примерно да се реши бързо.

Млад човек си, а много бързо си забравил какво се случваше в тези коментари.Ако нещата се ограничаваха само до коментиране на съответния обект - добре, но моите спомени са, че това далеч не беше така и точно това беше една от причините да се махнат.

nikito написа:Съгласен съм с BDZrailway, наистина форума е претъпкан с теми, даже повтаряни и потретвани, отнасящи се за добавките, качени в сайта, което е абсолютно безмислено, освен това, ако има коментари за добавката, може и да се дискутират и други неща, освен проблемите свързани с нея. Аз също съм ЗА коментари под добваките, но разбира се, без да се прекалява и да се превръща в чат за някои. Може да се направи модератор, отговарящ за това, който да влиза по-често и да отговаря на въпроси, свързани със съответната добавка. :) :велик Траинз

Ех, Ники, Ники......пак тичаш пред вятъра.......не знаеш какво чудо беше в тези коментари, а вече си решил, че с тях ще е по-добре и едва ли не модератора ще направи така, че да се коментира само дадения обект и ще се задават само смислени въпроси.....още малко и баничка с боза :зъбльо ......Ако мислиш, че дебилните въпроси ще намалеят, хората ще четат , няма да задават един и същи тъп въпрос по 4-5 пъти, и ще коментират по темата, а не каквато глупост им е дошла на момента - много жестоко се заблуждаваш.Точно обратното ще стане - дебилните писаници ще се умножат.Това с коментарите вече БЕШЕ и видяхме какво се получи.Затова са махнати.ТВЪРДО ПРОТИВ КОМЕНТАРИТЕ!Има си форум и той е точно за това - да се коментира всичко, свързано с играта, в това число и обектите.Освен това във форума може да се качват и снимки за по-нагледно обяснение, а в коментарите това не е възможно.

Явно действително е било по-зле отколото си мисех :зъбльо ..........чак сега се замислих за някои работи, точно такива, каквито изброи :зъбльо
Е то дебилните въпроси и всичко останало при всички случаи няма да спрат и това, мисля че всчки вече са го осъзнали .От друга страна, пък ако има модератор, който постоянно пък да следи какво се коментира по всички добавки и постоянно да се намесва , което е неизбежно, и като си представиш, че има страшно много неща с грешки и такива, които не вървят на по-нови или по стари версии, а и не се знае след известно време каква диагноза може да бъде поставена на съответния модератор :D
Trainz Bulgaria Team
Аватар
nikito

Мнениеот rumensoft » 17 Юни 2015, 09:49

Форума затова е форум, да се дискутира всичко тук, дори да има повтарящи теми, много по-удобно е.

Значение:
мн. форуми, (два) форума, м. Масово представително събиране; събрание, конференция, конгрес. Научен форум. Политически форум.
Аватар
rumensoft
Site Admin

Мнениеот Markov » 17 Юни 2015, 13:39

Според мен с коментарите беше по-добре, това че имаше потребители, които не знаеха къде, какво да пишат е друг въпрос. :)
Изображение 2ТЭ Луганських медведь ! :балон
Аватар
Markov

Мнениеот cronos » 19 Юни 2015, 21:01

Markov написа:.....това че имаше потребители, които не знаеха къде, какво да пишат е друг въпрос. :)

С течение на времето тези потребители станаха мнозинство, а имаше и разни "тарикатчета", които упорито не искаха да пишат във форума и използваха коментарите да задават какви ли не въпроси, и когато им се направеше покана да пишат за проблемите си във форума се правеха, че не се отнася за тях.....Освен това имаше и известен проблем с критикуването на качените обекти, все едно всичко е идеално и перфектно направено, което изобщо не е така......А придържането към коментари, изпълнени с вопли от типа "Ах, колко е прекрасно" за мен е абсолютно ненужно.
Аватар
cronos
Глобален модератор

Назад към Предложения / Suggestions