BDZrailway написа:Много удобно,БЕШЕ това!Нямаше нужда сега да има толкова теми във форума,за проблем,който може примерно да се реши бързо.
nikito написа:Съгласен съм с BDZrailway, наистина форума е претъпкан с теми, даже повтаряни и потретвани, отнасящи се за добавките, качени в сайта, което е абсолютно безмислено, освен това, ако има коментари за добавката, може и да се дискутират и други неща, освен проблемите свързани с нея. Аз също съм ЗА коментари под добваките, но разбира се, без да се прекалява и да се превръща в чат за някои. Може да се направи модератор, отговарящ за това, който да влиза по-често и да отговаря на въпроси, свързани със съответната добавка.
cronos написа:BDZrailway написа:Много удобно,БЕШЕ това!Нямаше нужда сега да има толкова теми във форума,за проблем,който може примерно да се реши бързо.
Млад човек си, а много бързо си забравил какво се случваше в тези коментари.Ако нещата се ограничаваха само до коментиране на съответния обект - добре, но моите спомени са, че това далеч не беше така и точно това беше една от причините да се махнат.nikito написа:Съгласен съм с BDZrailway, наистина форума е претъпкан с теми, даже повтаряни и потретвани, отнасящи се за добавките, качени в сайта, което е абсолютно безмислено, освен това, ако има коментари за добавката, може и да се дискутират и други неща, освен проблемите свързани с нея. Аз също съм ЗА коментари под добваките, но разбира се, без да се прекалява и да се превръща в чат за някои. Може да се направи модератор, отговарящ за това, който да влиза по-често и да отговаря на въпроси, свързани със съответната добавка.
Ех, Ники, Ники......пак тичаш пред вятъра.......не знаеш какво чудо беше в тези коментари, а вече си решил, че с тях ще е по-добре и едва ли не модератора ще направи така, че да се коментира само дадения обект и ще се задават само смислени въпроси.....още малко и баничка с боза ......Ако мислиш, че дебилните въпроси ще намалеят, хората ще четат , няма да задават един и същи тъп въпрос по 4-5 пъти, и ще коментират по темата, а не каквато глупост им е дошла на момента - много жестоко се заблуждаваш.Точно обратното ще стане - дебилните писаници ще се умножат.Това с коментарите вече БЕШЕ и видяхме какво се получи.Затова са махнати.ТВЪРДО ПРОТИВ КОМЕНТАРИТЕ!Има си форум и той е точно за това - да се коментира всичко, свързано с играта, в това число и обектите.Освен това във форума може да се качват и снимки за по-нагледно обяснение, а в коментарите това не е възможно.
мн. форуми, (два) форума, м. Масово представително събиране; събрание, конференция, конгрес. Научен форум. Политически форум.
Markov написа:.....това че имаше потребители, които не знаеха къде, какво да пишат е друг въпрос.
Назад към Предложения / Suggestions
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта