vall_sab написа:Тази "политика" , както я нарича Cronos не е еднолична от страна на Румен.Тя е плод на споделени виждания от страна на създателите на сайта, поне аз я споделям напълно.Много бих искал да видя писаното , където и да е , че сайта е пълен с "боклуци".
Заповядай:
http://forum.trainzup.net/showthread.php?t=875&page=6
vall_sab написа:Бих препоръчал и нещо друго- ако някой е толкова дълбоко възмутен от този сайт и политиката му, би могъл да направи свой такъв и да ни покаже как стават тези работи.Но мислете и за друго - не всички имаме скъпи машини, фотоапарати и други джунджурии, нито сме толкова подготвени в областта на компютърните технологии.Аз не съм ъпдейтнал нито една от версиите , които имам и си играя добре и почти всичко ми се инсталира без проблем.А че може да има брак, това е нормално-във всички любителски добавки го има.Само платените са всестранно изпипани.
Някъде по-горе написах, че проблема не е толкова във фотоапарати и компютри, а в това, че когато дойде момента модела да се "сглоби" в контент менаджера някои действат с теслата.Пример - някой прави рескин на локомотив, покрай другото сменява талиги и пантограф, но старите, от оригиналния модел остават като депенс, защото не знае как да ги махне оттам.ОК, никой не се е родил научен, всеки прави грешки, но човек трябва и да се учи от грешките си, а не когато при някого се получи проблем вследствие на некоректно конфигуриран модел причината да се търси във версии и ъпдейти.Също както и с прословутата бяла ивица на локомотивите 07 и някои от пътническите вагони.Да, ако се премине под OpenGL проблема изчезва, но какво да кажат хората, на които играта им върви по-добре под DirectX?Да играят на слайдшоу с 15-20 кадъра само заради две недобре оразмерени текстури, вместо да се налсаждават на игра с 50-60 кадъра ли?Ами няма как да стане.Хайде, аз знам какъв е проблема и как да го отстраня, но хората, които нямат представа за какво става въпрос каква алтернатива имат - да четат не знам колко страници и да изгубят сума време да си оправят нещата сами или изобщо да не играят с тези модели.Не може хем да се твърди, че всичко се прави в интерес на потребителите, хем когато опрем до подобни проблеми отговора да е "Ами при мене по еди-кой-си начин всичко си върви, така ще си останат нещата и няма да ги пипаме".Така няма да стигнем до никъде
vall_sab написа:Не нападайте Румен-той най-много работи от всички ни, че и грешки даже открива и оправя.А и плаща, за да се кефим всички.
Мился, че веднъж с тебе обсъждахме идеята да събираме пари за сайта и ако си спомняш аз бях "за".Само че Румен категорично отказа, така че сега това си е негов проблем.Също така негов проблем си е, че е решил да се нагърби с всичката работа около сайта.Ако поиска - може да разпредели задачите, има хора, които ще се наемат за едно или друго, но той не го прави, а насила никой не може да му помогне.
vall_sab написа:Ако кажете на 95 % от поместилите нещо в сайта , че нещата им са "боклуци", той ще бъде посещаван само от останалите 5%, т.е. едно частно клубче.
А това се разминава със масовия характер на политиката на сайта - повече разработки, набиране на опит, споделяне на грешките и проблемите. Иначе - магазин с полупразни рафтове и зареждан веднъж в годината - просто е скучен!
Е добре, каква всъщност е идеята - да се играе с тези добавки или да седят на сайта за бройка?Пак добре, че напоследък качените неща са малко по-добре направени, че по едно време беше станало като магазин "За един лев".....