Категория Галерия

Дайте своето предложение за сайта тук

Re: Категория Галерия

Мнениеот cronos » 24 Ное 2013, 21:42

Продължавам да не разбирам какво милсиш, че е трябвало да търси Румен.Администратори и модератори за този малък сайт си има достатъчно, така че едва ли е това.Може би хора, които да качват снимки и то не какви да е, а най-малкото ставащи за текстури?Хубаво, само че няма как да задължиш който и да било да го прави.Можеш само да направиш раздел или сайт, в който да се качват и до там.Ако има желаещи - добре, ако няма - оставаш си само с добрите намерения.Както вече се е и получило веднъж.
Чукча писатель, чукча не читатель..
Луд умора нема, само се поти..
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров
Аватар
cronos
Глобален модератор

Мнениеот BDZrailway » 24 Ное 2013, 21:57

Аз нямам никакъв проблем да помогна с текстури.Искам да съм полезен за развиването на сайта.И имах предвид,че явно не е поразпитал достатъчно за да намери някой да му снима ''прозорче''.Лятото ходех редовно да снимам и текстури имам,правих вагони.
Аватар
BDZrailway

Мнениеот cronos » 24 Ное 2013, 22:39

BDZrailway написа:Аз нямам никакъв проблем да помогна с текстури.

Голям залък лапни, голяма дума не казвай.
BDZrailway написа:Искам да съм полезен за развиването на сайта.

Чудесно, но ти и сега правиш немалко.
BDZrailway написа:И имах предвид,че явно не е поразпитал достатъчно за да намери някой да му снима ''прозорче''.Лятото ходех редовно да снимам и текстури имам,правих вагони.

Не се хващай толкова буквално за думите.Друго искаше да каже Румен, не че е закъсал толкова за някакво си прозорче.
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров
Аватар
cronos
Глобален модератор

Мнениеот BDZrailway » 25 Ное 2013, 20:47

Явно не съм го разбрал какво иска да каже.Нека някой да ми обясни.
Аватар
BDZrailway

Мнениеот rumensoft » 25 Ное 2013, 20:58

да, както виждам cronos много добре ме е разбрал, а ти все още.
Галерия за снимки на влакове - страшно много има такива, да ги ринеш с "лопата", не виждам за какво да се отдалечаваме от целта ни, а именно Trainz.
Ако има сайт за текстури - няма кой да качва, и така като гледам само ние тримата си говорим тука, което ме навежда на мисълта, че само ти би желал да качваш снимки за текстури, което не е лошо, но трябва още хора - ако има, ще направя
Аватар
rumensoft
Site Admin

Мнениеот BDZrailway » 25 Ное 2013, 21:24

Ма ще има други хора .. те повечето само четат и чакат ново ...Никой не се наема всеки чака наготово...Тука трябва да има повече хора за сайта мн малко са..
Аватар
BDZrailway

Мнениеот cronos » 26 Ное 2013, 17:01

BDZrailway написа:Явно не съм го разбрал какво иска да каже.Нека някой да ми обясни.

Румен искаше да каже, че дори когато потрябва някаква дреболия няма кой да свърши работа, а ти искаш цяла галерия да се прави.

BDZrailway написа:..те повечето само четат и чакат ново ...Никой не се наема всеки чака наготово...

Добре дошъл в реалността.Всъщност хората, които според случая са помогнали и помагат с каквото могат (снимки, техническа информация) не са чак толкова малко, но готованковците са много повече.Но това не само при нас е така, подобни мнения може да видиш и по чуждите форуми.

BDZrailway написа:Тука трябва да има повече хора за сайта мн малко са..

И аз съм на това мнение, но това е положението и не вярвам скоро да се промени.Свързано е с въпроса за готованковците.
Аватар
cronos
Глобален модератор

Мнениеот BDZrailway » 26 Ное 2013, 18:44

Ами не знам за мен трябва да има раздвижване на сайта.Други промени по него.Като се правят неща да се качва в прогрес,а не да не качват за да не се питало кога ще е готово и така нататък.Не знам нещо различно да има и да влизат повече хора и да се интересуват от сайта и добавки и прочие и повече хора да се наемат дано да е четено това,което пишем.
Аватар
BDZrailway

Мнениеот cronos » 26 Ное 2013, 20:24

Ха, че кой ще се заинтересува толкова, ти само виж дебилните коментари в замундата, повечето така и не могат да възприемат, че правенето на трасета и обекти е част от играта, а не някакви пишман-хакерски модове, както се правят за другите игри и по никакъв начин не можеш да убедиш навалицата, че нещата са коренно различни, какво повече да говорим.......
Аватар
cronos
Глобален модератор

Мнениеот BDZrailway » 26 Ное 2013, 22:04

Така е и ще трябва да се възприеме.Тези коментари като ги четях ми ставаше лошо.Бях видял един коментар,в който този сайт се препоръчва.Обаче от прекалено много писаници от рода ама как това не става ама онова и онзи коментар със сайта trainz-bg.com остава незабележим...
Аватар
BDZrailway

ПредишнаСледваща

Назад към Предложения / Suggestions