Конкурси

Дайте своето предложение за сайта тук

Re: Конкурси

Мнениеот BDZrailway » 11 Апр 2014, 12:26

Не е лъжЪ туй дет го каза,но пък аз по характер обичам всичко да става веднагически,което е груба грешка,но....Колкото до изтриване ме издразни..Как искаш/те сайта да се развива примерно като от самото начало не беше се почнало със зрелия език и подигравките с контекст.Нищо лично аз няма да излагам обществено определени теми,дискусии и разговори,но такава е реалността,НО всеки с мнението си.Колкото до форум срещата няма какво да се коментира там...пълна скръб...Трябва да се измисли централно място,защото влаковете са много редуцирани и това факт,където оня ден се връщахме от лагер от Банско цял ден буквално и преносно пътувахме,но това е друга тема ''Безсмислени спорове''-------Ааа не е така,трябва да се постигне консенсус по тези въпроси,защото ако всичко става бавно освен трасетата то до тогава може още хора да се откажат...Колкото да не бързаме с конкурсите ами за кога да го отлагаме докато сайта стане обитаван от духове ли?(без извинение,но е така).Друго,което може да се предложи е за ПЖИ-тата да се рекламират примерно.Да има отделен раздел за актуални теми за БДЖ,НКЖИ,които в тях да се публикува и съответно коментира,който го интересува или да изложи мнение!Всичко може стига да се иска :)))))))))))
Аватар
BDZrailway

Мнениеот rumensoft » 11 Апр 2014, 12:50

BDZrailway написа:Да има отделен раздел за актуални теми за БДЖ,НКЖИ,които в тях да се публикува и съответно коментира,който го интересува или да изложи мнение!Всичко може стига да се иска :)))))))))))

viewforum.php?f=55

Трябва да се измисли централно място,защото влаковете са много редуцирани и това факт

Хайде измисли...

Ааа не е така,трябва да се постигне консенсус по тези въпроси,защото ако всичко става бавно освен трасетата то до тогава може още хора да се откажат...Колкото да не бързаме с конкурсите ами за кога да го отлагаме докато сайта стане обитаван от духове ли?(без извинение,но е така)

От какво да се откажат?!? И какво ще намерят ако не изкачат?! По тая логика, аз като правих 04 серия 1 година, за какво ме чакахте? Ами не се отказахте??!
Не забравяй, че не всеки е свободен като тебе. Всеки през свободното си време се опитва да направи нещо.
Аватар
rumensoft
Site Admin

Мнениеот BDZrailway » 11 Апр 2014, 14:42

Естествено,че ще кажа там където на мен ми е удобно за това няма да казвам на първо четене.
Ами да свободен човек съм широко ми е по врата и пет пари не давам.
:)
Аватар
BDZrailway

Мнениеот ivan4 » 11 Апр 2014, 17:09

С повечето неща съм съгласен. И наистина т'ва все пак е България-всеки гледа да обвини другия, а той да си се отдръпне настрани. Колкото до конкурсите според мен няма смисъл 5 човека да правят едно и също само за да има конкуренция, след като всеки от тях може да направи нещо различно и като крайни продукти да се получат повече неща от тези при конкурс или състезание.
Аватар
ivan4
Глобален модератор

Мнениеот cronos » 11 Апр 2014, 21:06

За конкурсите аз съм категорично против.Тук не един път съм защитавал тезата, че трябва да работим в екип.И без това добавки правим трима човека и половина, и да се състезаваме помежду си е безсмилено, нищо няма да постигнем по този начин.Правенето на качествени добавки не се състои само от мазане с фотошоп, а е дълъг и труден процес, който изисква различни познания и вместо всеки сам да се мъчи да прави всичко е много по-добре всеки да се занимава с тази част, за която има нужните знания и умения.
Чукча писатель, чукча не читатель..
Луд умора нема, само се поти..
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров
Аватар
cronos
Глобален модератор

Мнениеот BDZrailway » 12 Апр 2014, 07:02

Тази т. нар. работа в екип никога не съм я виждал.
Аватар
BDZrailway

Мнениеот cronos » 12 Апр 2014, 09:11

BDZrailway написа:Тази т. нар. работа в екип никога не съм я виждал.

Защото не гледаш където трябва.
Чукча писатель, чукча не читатель..
Луд умора нема, само се поти..
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров
Аватар
cronos
Глобален модератор

Мнениеот rumensoft » 12 Апр 2014, 09:28

BDZrailway написа:Тази т. нар. работа в екип никога не съм я виждал.

http://trainz-bg.com/index.php?option=c ... 78&lang=bg
http://trainz-bg.com/index.php?option=c ... 60&lang=bg

Престани да дразниш и да предизвикваш спорове. Аз на твоите години ходех и ритах топка и забавлявах се с много по интересни неща, отколкото да стоя пред компютъра по цял ден затворен и да се чудя с кой да се дразня и да с правя на велик.

Заключвам темата!
Аватар
rumensoft
Site Admin

Предишна

Назад към Предложения / Suggestions