от rumensoft » 11 Апр 2014, 09:05
Само се чудите какво да правите и си чешите езиците (в случая пръстите)
Безсмислени спорове, теми и т.н.
Защо всеки бърза да направи обект, вагон, локомотив, рескин и т.н. и да го публикува? Какво толкова печели като бърза?!
Хубавите неща стават бавно, за никъде на бързаме.
Какви уроци да има?! Като всичко е динамично и всяка грешка понякога си е индивидуална. Не можем да изпишем всичко. Всичко се постига с времето си. Леко по леко, с питане, с предложения, със слушане на съвети - постигат се нещата.
BDZrailway - на тебе лично съм те съветвал много пъти кое как да стане и да го направиш, и пак не се вслушваш в съветите ми и си мислиш, че ти се карам. И винаги бързаш да ми го пратиш да го кача. Какво ще спечелиш от това? Идеята е да работи добре, да изглежда добре. Последния вагон беше супер много омазан, играх си 1 час да го оправя. И това е защото не ме слушаше, когато ти приказвах по скайп (то вече и там не ме слушаш защото ме изтри - но няма значение).
Искам да избегна бъгавите трасета, вагони, локомотиви, защото ако са такива, после само всеки се ядосва, защо не му работи играта. Ами не работи, като се инсталират бъгави добавки.
Ето предложение:
Правете вагон, локомотив и т.н. и като видите грешка (където и да е), публикувайте я тук и ние помагаме и казваме как да се разреши.
OBB_Rh_2016 винаги (и не само той) винаги се е вслушвал в съветите ми и затова се развива и прави много хубави неща. И той не знае добре Английски (предполагам) но се оправя.
После все аз съм виновен, и започвам да се дразня. Защо не съм бил качил това, онова, ами как? Като е супер бъгаво. И всеки се ядосва, и всеки с претенции, еми няма угодния, както случая с форум срещата и изкараха мен виновен, че съм искал в определени градове.
На моменти вече се замислям да спря сайта и който както иска да се развива и да не се занимавам повече, защото загубвам желание от такива спорове и претенции и обиди.