Чат

Дайте своето предложение за сайта тук

Чат

Мнениеот l4tech » 14 Фев 2015, 22:25

Да попитам дали е възможно да се направи нещо като чат на главната страница във форума.Положителните страни са:
1.Ако някои има малък проблем и го сподели и има някои он-лайн ще получи мигновен отговор,вместо да чака някои да му пише в темата и във 1 тема да има 2изречения....
2.Ако има няколко човека но които им е скучно и имат свободно време може да си "чатят"
3.Полесно ще се обмнят съвети,идеи и т.н.
Аватар
l4tech

Re: Чат

Мнениеот Puke Rainbowss » 14 Фев 2015, 23:24

Не съм съгласен. А и както може би виждаш няма по 5-10-15 човека онлайн наведнъж във форума като напр. логваш се във форума обаче си самичък и няма никой друг регистриран на линия, което при мен винаги е така и никога не съм засичал активен човек... За това, безсмислено е да има чат стаи и подобни. Постоянната активност на потребителите във форума е на ниво нулево (т.е , че всеки влиза макс за по 2-3-4 мин. да прегледа важна тема, която го засяга, като: изработването на някоя добавка, било то трасе , локомотив , вагон и пр. ) и просто няма какво да се обсъжда, тъй като много неща ако някой се захване малко да се поразрови може да намери това, което го интересува в търсачката, има много теми създадени и конкретизирани точно за проблеми свързани с дадена версия на играта. :ОК :тутуу :идеално :кимане
Последна промяна Puke Rainbowss на 15 Фев 2015, 12:21, променена общо 1 път
Аватар
Puke Rainbowss

Мнениеот rumensoft » 16 Фев 2015, 12:21

Наистина няма смисъл от онлайн чата, главното защото, ако има проблем и се пита в него, после няма да има история на проблема. Т.е. Ако има някой проблем, публикува тема и остава тя там, така после ако има някой подобен, ще прочете и ще се оправи сам.
Аватар
rumensoft
Site Admin

Мнениеот sarandi » 17 Фев 2015, 20:57

Puke Rainbowss написа:Не съм съгласен. А и както може би виждаш няма по 5-10-15 човека онлайн наведнъж във форума като напр. логваш се във форума обаче си самичък и няма никой друг регистриран на линия, което при мен винаги е така и никога не съм засичал активен човек... За това, безсмислено е да има чат стаи и подобни. Постоянната активност на потребителите във форума е на ниво нулево (т.е , че всеки влиза макс за по 2-3-4 мин. да прегледа важна тема, която го засяга, като: изработването на някоя добавка, било то трасе , локомотив , вагон и пр. ) и просто няма какво да се обсъжда, тъй като много неща ако някой се захване малко да се поразрови може да намери това, което го интересува в търсачката, има много теми създадени и конкретизирани точно за проблеми свързани с дадена версия на играта. :ОК :тутуу :идеално :кимане
То е рядкост 2-3 да са онлайн :зъбльо
Аватар
sarandi

Мнениеот DavitAngelov » 19 Фев 2015, 21:44

sarandi написа: То е рядкост 2-3 да са онлайн :зъбльо

Нямаме свободно време и затова е така :зъбльо :D :зъбльо
Trainz Bulgaria
Аватар
DavitAngelov

Назад към Предложения / Suggestions