ТРАСЕ: София-Банкя

Изтритите теми

Re: ТРАСЕ: София-Банкя

Мнениеот cronos » 25 Авг 2014, 20:27

Това си зависи и от самите обекти, аз пък имах точно обратния проблем още докато правех трасето, също и с това, което правя в момента.Но безусловно най-много натоварват сплайновите обекти, особено привнесените от версия 2006.
Чукча писатель, чукча не читатель..
Луд умора нема, само се поти..
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров
Аватар
cronos
Глобален модератор

Мнениеот nikito » 25 Авг 2014, 20:31

Добре мерси ;)
Trainz Bulgaria Team
Аватар
nikito

Мнениеот nikito » 27 Авг 2014, 11:36

Ще има и зимна версия засега е на
   10%
:велик Траинз :хоро ;)
Ето още снимки;
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
Untitled.jpg
;)
111.jpg
Trainz Bulgaria Team
Аватар
nikito

Мнениеот nikito » 27 Авг 2014, 17:23

Ето и от красивата зимна версия на трасето ;)
33333.jpg
8787.jpg
666.jpg
232.jpg
76.jpg
066.jpg
5.jpg
:хоро
Trainz Bulgaria Team
Аватар
nikito

Мнениеот ivan4 » 27 Авг 2014, 17:52

Супер е! :идеално
Аватар
ivan4
Глобален модератор

Мнениеот sarandi » 27 Авг 2014, 18:54

Трасето е супер! Много ми хареса как си направил депо Надежда. Сложи тази спирка http://trainz-bg.com/index.php?option=c ... 84&lang=bg на Сп.Надежда! Ще бъде още по реално... Давам ти /6+/ ;) :хоро
Аватар
sarandi

Мнениеот cronos » 27 Авг 2014, 19:23

sarandi написа:Много ми хареса как си направил депо Надежда.

Ахам.Само дето депото и гърловината на Централна гара са от моето трасе :зъбльо Преправени са някои неща, което е логично, защото моето трасе в тази посока свършва горе-долу до спирка Надежда и точно там не съм си дал зор да правя нещата в детайли, но са останали достатъчно неща, за да си позная работата.Ако искаш мога да кача снимки да се убедиш.
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров
Аватар
cronos
Глобален модератор

Мнениеот nikito » 27 Авг 2014, 20:10

Ахам.Само дето депото и гърловината на Централна гара са от моето трасе Преправени са някои неща, което е логично, защото моето трасе в тази посока свършва горе-долу до спирка Надежда и точно там не съм си дал зор да правя нещата в детайли, но са останали достатъчно неща, за да си позная работата.Ако искаш мога да кача снимки да се убедиш.

ЕЕЕЕЕЕЕЕ не съм съгласен.Този път изобщо не си прав.КОЕ ТОЧНО Е ТВОЕ ГАРАТА ЛИ АМИ НЕ НЕ Е ТВОЯ :ядосан :незнам :не . :разправия .Ти ме изкара че едва ли не съм използвал твойта ЦГ гара.Много малка част от нея е останала каквато е била.Не крия че цялата не е моя по простата причина че си бях съединил всички трасета и си бях направил целия участък от гарата до след Захарна фабрика.Не искам да се заяждам но гарата е твоя до има няма 15% защото всичко е променено.;
Сложени са светофори особено в депото,променени са линиите,добавени са вагони и растителност,текстурите са изцяло променени и са добавени невидими платформи на пероните, сложени са блокове бекграундове и др. обекти,добавени са трева и растителност и е оправен мостът надлез Надежда,стрелките са също донякъде променени както и релефа.Достатъчно за да кажа че трасето е изцяло мое. Само сградите на ЦГ и депото са останали и донякъде електричеството.Освен това зимната също си е моя.Не казвам нищо лошо за трасето ти но просто няма нищо общо с моето. Нещата са поставени некоректно.Ако не ти харесва трасето не си го сваляй не е задължително.Аааааа как ме ядоса :ядосан
ето снимки от моята гара ти пусни от твоята оригинална щом спориш
9.jpg
7.jpg
8.jpg
6.jpg
5.jpg
4.jpg
3.jpg
3.jpg
2.jpg
Прикачени файлове
222.jpg
Ето ми го депото
Trainz Bulgaria Team
Аватар
nikito

Мнениеот Markov » 27 Авг 2014, 21:34

Не разбрах за какво се ядосваш!? Хем казваш, че е товя, хем не.... Факт е, използвал си готова гара, която не е твоя и си я преправил, но това не означава че е изцяло твоя, все пак и други са работили по нея.. :)
Изображение 2ТЭ Луганських медведь ! :балон
Аватар
Markov

Мнениеот cronos » 27 Авг 2014, 21:53

Малко по-полека, ако обичаш.Не съм казал, че имам нещо против да използваш нещо, което съм направил, ако не исках да се ползва от други щях да го напиша изрично, имам това право.И въпреки това - едно е когато си правиш каквото и да е за себе си - можеш да си правиш каквото ти е кеф, за това няма проблем.Съвсем по друг начин обаче стоят нещата, когато искаш това, което си направил да бъде качено в този или който и да било друг сайт.Изгелжда не си даваш сметка, че има нещо, наречено "авторски права", този уникален идентификационен код, който всеки от нас получава когато се регистрира е точно за това - да гарантира по някакъв начин тези права.Сега, вярно, че ние тук не държим много-много на тези неща, но все пак като преправяш нещо чуждо е редно да попиташ или поне да го споменеш - като проява на някакво уважение към чуждия труд.
Аватар
cronos
Глобален модератор

ПредишнаСледваща

Назад към Износени калодки