nikito написа:Така,локомотивът и всичко останало направено от мен няма да нъде качено в този сайт.Скайпа съм си го дал и приемам всички.
Има си достатъчно други методи за споделяне както и има достатъчно социални мрежи за споделяне.За всичко това не съм виновен аз,а администратора.Няма да изпадам във никакви словоизлияния.Той си знае защо.Но това е-нищо чудно, че почти всички които правеха добавки вече ги няма-и ето и мен ме няма.Трасето си се прави,както и други неща.
А администратора трябва да е наясно,че нашите добавки ще съществуват и без този сайт както и обратното.
Довиждане!
Поздрави на всички!
Сега пак аз съм виновен.
Ама то е така, в България ако нещо не е в ред - Държавата е Виновна, но не забравяйте, ЧЕ НИЕ СМЕ ДЪРЖАВАТА!
Поредния който търси слава и някой да го дундурка и да му се моли да остане. Това, че не ти пиша в скайп - нищо не означава. Блокирах те, защото само мрънкаш, че не ти пиша, еми аз съм на работа, така, че няма да застана пред скайп и да ти отговарям на прищявките всяка минута.
Има си правила - когато е готова добавката, се праща на мейла (преди се качваше директно), а не се спами по скайп в работно време или извън.
Ок, като не искаш да се качва - няма да се качва - твой избор. Бях го снимал за качване - но, както желаеш. А това, че някой избягаха, не ГИ ПОЗНАВАШ, че да твърдиш това нещо! Всеки е тръгнал по други насоки и не се занимава с трейнз, мога да изброя доста хора, хора които наистина правеха неща за Trainz, но вече няма свободно време: muri83, tedo21, nasko94, milenski51, sbarakov и още други! Всичките ги познавам лично и не мисля, че някой ми е сърдит, че не съм му качил нещо!!!
И никога не съм твърдял, че няма да съществуват добавките, които ти ги наричаш "наши", а реално не са твои, не си правил 3Dто и другите неща, а едно просто оцветяване което и един ученик за домашно би направил, така, че не си присвоявай заслуги.
П.С. По добре научи малко граматика, вместо да се дрънкаш за глупости.
сайт.Скайпа
Тук има интервал след точката
аз,а
както и тук
във никакви
тук трябва да е "в", "във" слага когато следващата дума започва с "в" или "ф"
П.С. 2 Ти почна да псуваш във форума и ти блокирах IP-то ????? Забрави ли? Да ти изровя ли историята!?!? Направи си 2 регистрации, А всъщност не знам кой какво от твоя компютъра прави, уж сте двама, може и 1 да е и реално да си измисляш персонажи - знаеш за какво говоря.П.С. 3 И не забравяй, че като качваш разни неща из други сайтове, не е лошо да питаш авторите на кабината и локомотива ДАЛИ МОЖЕ ДА СЕ КАЧВАТ!!!!!!Довиждане!