На сегашния етап целта е новата кабина да заработи на съществуващия 44.087.5, с който си правих експериментите досега.Когато това се случи най-вероятно кабината ще бъде сложена на някой от новите локомотиви на ОВВ, като се направи и модификация на модела.
И едно много важно уточнение, вече писах нещо по въпроса, но оставам с усещането, че не е направило нужното впечатление: начинът за слагане на кабината на друг локомотив е много сложен - задължително трябва да се направи модификация на самия локомотив, съществуващите enginespec и enginesound трябва да бъдат заменени с нови, специално направени за целта.Без тези неща резултата ще е непредсказуем.
DavitAngelov написа:Имам един впрос.Като се прави Update на 44 085 как върви работа
по локомотива.И по кабината като се направи с локомотива ли ще бъде пусната
Не знам откъде измисли тоя ъпдейт на 44.085, такова нещо няма, няма и да има.А и не знам какво изобщо разбираш под ъпдейт.Защото аз няма да променям и сменям текстурите на съществуващите модели, такава цел изобщо не съм си и поставял, а най-общо казано ще добавям повече функционалност, най-вече чрез управлението от новата кабина.Промени ще има по звуците и светлините, но още не съм стигнал до там.
Чукча писатель, чукча не читатель..
Луд умора нема, само се поти..
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров