До: RUMENSOFT
Така,вече и аз се издразних.Румене,защо говориш глупусти и то публично???Какво съм те питал айде кажи?!!.Питах те 1-2 пъти дали ти харесва локомотива,какво толкова.Бях ти казал как върви трасето.Първо не ти се сърдя,че не ми отговаряш в скайп, а за това как се държеше и какви ми ги говореше.А освен това пропусна най-важната подробност-забрави ли??Айде кажи колко съобщения ти писах за да се разберем и да не се караме,та дори се извиних,а не бях направил нищо,а ти какво-отряза ме отново.Не ме изкарвай по-досаден отколкото съм.Все пак нови неща не се правят всеки ден-КАКВО ТОЛКОВА, че съм ти задал 1-2 въпроса??!!Освен това когато исках да те питам нещо, първо те питах дали имаш време.Какво искаш в края на краищата,хем да се правят нови неща,хем да не те занимавам-еми това няма как да стане.Добре няма да те занимавам в скайп-и аз съм те блокирал нямам намерения да се разправям повече.А какво аз ли съм виновен,че на теб изобщо не ти се занимава с този сайт а?!!?Като тръгнеш да се оплaкваш поне не си спестявай някои неща,а в случая са доста!А за това как искаш да кажеш че нищо не съм направил,просто няма да го коментирам.А за псувните съм ти обяснил за какво става въпрос и много добре знаеш че не съм аз.А тази простотия откъде я измисли, че чакам някой да ми се моли да остана!!
Локомотивът може да бъде качен ,както и всичко останало,стига да няма повече разправии.