ЛОКОМОТИВ: 44 108.9

Изтритите теми

Re: ЛОКОМОТИВ: 44 108.9

Мнениеот nikito » 01 Окт 2014, 14:18

До: RUMENSOFT
Така,вече и аз се издразних.Румене,защо говориш глупусти и то публично???Какво съм те питал айде кажи?!!.Питах те 1-2 пъти дали ти харесва локомотива,какво толкова.Бях ти казал как върви трасето.Първо не ти се сърдя,че не ми отговаряш в скайп, а за това как се държеше и какви ми ги говореше.А освен това пропусна най-важната подробност-забрави ли??Айде кажи колко съобщения ти писах за да се разберем и да не се караме,та дори се извиних,а не бях направил нищо,а ти какво-отряза ме отново.Не ме изкарвай по-досаден отколкото съм.Все пак нови неща не се правят всеки ден-КАКВО ТОЛКОВА, че съм ти задал 1-2 въпроса??!!Освен това когато исках да те питам нещо, първо те питах дали имаш време.Какво искаш в края на краищата,хем да се правят нови неща,хем да не те занимавам-еми това няма как да стане.Добре няма да те занимавам в скайп-и аз съм те блокирал нямам намерения да се разправям повече.А какво аз ли съм виновен,че на теб изобщо не ти се занимава с този сайт а?!!?Като тръгнеш да се оплaкваш поне не си спестявай някои неща,а в случая са доста!А за това как искаш да кажеш че нищо не съм направил,просто няма да го коментирам.А за псувните съм ти обяснил за какво става въпрос и много добре знаеш че не съм аз.А тази простотия откъде я измисли, че чакам някой да ми се моли да остана!!
Локомотивът може да бъде качен ,както и всичко останало,стига да няма повече разправии.
Последна промяна nikito на 01 Окт 2014, 14:31, променена общо 1 път
Trainz Bulgaria Team
Аватар
nikito

Мнениеот rumensoft » 01 Окт 2014, 14:31

nikito написа:А за псувните съм ти обяснил за какво става въпрос и много добре знаеш че не съм аз.

А кой?? КОЙ КОЙ КОЙ Питам аз? Колко човека станахте, сега нов персонаж ли има? Нали уж сина ти го е писал, а сега нали ти си сина? Е кой пише реално от този акаунт?

Какво искаш в края на краищата,хем да се правят нови неща,хем да не те занимавам-еми това няма как да стане.

Кой пък е казал, че искам нови неща и ръчкам хората :D чакай бре, това че някой прави нещо, значи задължително трябва да ме занимава ли? :D :D :D :D :D
Аватар
rumensoft
Site Admin

Мнениеот nikito » 01 Окт 2014, 14:34

Обяснил съм ти и то няколко пъти.Първо акаунта беше на баща ми.После той си мислеше ,че съм аз.Но както ти казах,към комютъра има включен рутер-следователнo IP-то е същото,а този лаптоп е на чичо ми т.е. братът на баща ми.А и ако мислиш че съм аз.....от какъв зор?А това за добавките какво........как да не те занимавам като само ти имаш права да ги качвааш в сайта.Дай ми и на мен и няма да те занимавам. :D :D :D :D :D :D
Trainz Bulgaria Team
Аватар
nikito

Мнениеот rumensoft » 01 Окт 2014, 14:37

nikito написа:....как да не те занимавам като само ти имаш права да ги качвааш в сайта.Дай ми и на мен и няма да те занимавам. :D :D :D :D :D :D

rumensoft написа:Когато стане локомотива, прати го на:
Код: Избери целия код
rumensoft@trainz-bg.com
Аватар
rumensoft
Site Admin

Мнениеот nikito » 01 Окт 2014, 14:38

Добре стига толкова-предлагам да сложим край.Ако има нещо с което съм те обидил и засегнал отново ти се извинявам.И както ти казах и по скайпа, разправиите не водят до нищо добро.Нека всички си се разбираме както досега. :група :хоро :велик Траинз :наздраве
Trainz Bulgaria Team
Аватар
nikito

Мнениеот sarandi » 01 Окт 2014, 17:58

Радвам се, че се разбрахте. :хоро
Аватар
sarandi

Мнениеот BDZrailway » 01 Окт 2014, 18:21

Хмм,реших и аз да се включа в темата,но да отбележа,че нито едно от нещата които ще кажа ще са за да дразня и предизвиквам спорове,а просто мнение по темата...Имаше едно мнение да се запази единствения български сайт за трейнз-ами да това наистина е единствения и в рамките на нормалното поддържан сайт.Аз пак оставам с убеждението,че rumensoft не му се занимава със сайта,защо той ще отговори така:чакай бре, това че някой прави нещо, значи задължително трябва да ме занимава ли?.Ами сега аз ще отговоря така:чакай бре,това,че някои хора искат сайта да се качват добавки и имат желание сайта да се развива в това няма нищо лошо,но това не е само в наш интерес това е и в твой и в наш интерес сайта да се развива и да има повече потребители желаещи да се включат.Супер е,че има и втори администратор за да може работата да върви по нормално щом има наплив от добавки.. :)
Аватар
BDZrailway

Мнениеот ivan4 » 01 Окт 2014, 18:49

BDZrailway написа:Хмм,реших и аз да се включа в темата,но да отбележа,че нито едно от нещата които ще кажа ще са за да дразня и предизвиквам спорове,а просто мнение по темата...Имаше едно мнение да се запази единствения български сайт за трейнз-ами да това наистина е единствения и в рамките на нормалното поддържан сайт.Аз пак оставам с убеждението,че rumensoft не му се занимава със сайта,защо той ще отговори така:чакай бре, това че някой прави нещо, значи задължително трябва да ме занимава ли?.Ами сега аз ще отговоря така:чакай бре,това,че някои хора искат сайта да се качват добавки и имат желание сайта да се развива в това няма нищо лошо,но това не е само в наш интерес това е и в твой и в наш интерес сайта да се развива и да има повече потребители желаещи да се включат.Супер е,че има и втори администратор за да може работата да върви по нормално щом има наплив от добавки.. :)

Това е донякъде така, но не е редно да се качват некачествени добавки и неща, които не са направени както трябва в сайта! Трябва да има ограничения, които да се спазват, за да бъдат доволни потребителите и да получават качествени услуги, а не всяко пето нещо да им бъгва поради причината, че на автора му се искало да бъдат качени и затова админа ги качил, за да „си върши работата“. Мислех, че тази тема вече е приключена! Какво ще стане когато някой, който не е искал да попита автора на някой обект дали моше да качи рескин тук? Виновен е и админа, че го е качил, нали?
Аватар
ivan4
Глобален модератор

Мнениеот nikito » 01 Окт 2014, 18:57

Напълно съм съгласен и с двама ви.Нямам какво повече да кажа, за да не предизвиквам пак караници. :кимане :велик Траинз ;) :хоро
Trainz Bulgaria Team
Аватар
nikito

Мнениеот BDZrailway » 01 Окт 2014, 19:10

МИСЛЯ,ЧЕ БЯХ ЯСЕН И ПРЕДСТАВИХ НЕЩАТА КРАТКИ,ТОЧНИ.....АКО ТРЯБВА ДА ЗАДЪЛБОЧАВАМ НЯМАШЕ ДА СА НЯКОЛКО РЕДА,АКО ПОЧНА ДА РАЗДУВАМ ЗА КАЧЕСТВО,ПЪК ВРЕМЕ ДОКАТО СЕ КАЧИ,ПЪК НЕ ЗНАМ СИ КВО И ТО ЩЕ СЕ РАЗВОДНИ ТЕМАТА ХЕПТЕН.КАКТО СТАВА И В МОМЕНТА... :)
Аватар
BDZrailway

ПредишнаСледваща

Назад към Износени калодки