ВАГОН: Теснолинеен номер 673

Изтритите теми

Re: ВАГОН: Теснолинеен номер 673

Мнениеот rumensoft » 30 Юни 2012, 20:44

neighhhhh написа:
ItheBeast написа:Мъри, поне пиши че вагона няма да е 1:1, баси прозорците те по големи от вагона.. :D :D :D :D :не

Айде сега мис каприз. :D .Че ти какво искаш бре?Да са кат тези на vall_sab мини анимираните вагончета.Дет са и на логото в форума.Е не че ни ми харесват и искам да обида ''vall_sab'' за работата му по вагоните,но...на Мъри са просто сравнително реални вагончетата.А до колкото прозорците мисля,че доста си съвпад с реалния размер така,че..... ;) :велик Траинз

Дръж се по прилично! Не мисля, че е удачно да критикуваш vall_sab, който е един от хората, заради който е създаден сайта. Ако не беше той и tedo21, мисля че нямаше да го има сайта, както и толкова много разработки. Прогреса е точно за това, да се обсъждат вагоните докато се правят. Повече съвети, по добър вагон.
Аватар
rumensoft
Site Admin

Мнениеот naskyyy » 30 Юни 2012, 21:18

Никой няма право да прави публични оценки на подвижния състав в сайта още по-малко конкретни нападки към автора им.Особено хора,които не са компетентни!
Мисля че на Мъри трябва да се даде шанс,а не да го критикувате!Трябва да има уважение към труда на всички потребителите!
Изображение
Аватар
naskyyy
Занимаващ се с Трасета

Мнениеот cronos » 30 Юни 2012, 21:50

naskyyy написа:Никой няма право да прави публични оценки на подвижния състав в сайта още по-малко конкретни нападки към автора им.Особено хора,които не са компетентни!

С второто съм напълно съгласен, с първото - не съвсем.Критична забележка от компетентен човек винаги може да бъде полезна.В случая обаче мисля, че забележките са малко прибързани.Не може от един скрийншот да се правят генерални изводи.Преди време така се подведох с един вагон, който на шотовете изглеждаше перфектен, а като сложих модела на релсите се оказа, че е крайно нескопосано направен.
Чукча писатель, чукча не читатель..
Луд умора нема, само се поти..
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров
Аватар
cronos
Глобален модератор

Мнениеот rumensoft » 30 Юни 2012, 22:21

Нека да не се разводнява темата за да не трия мненията, моля пишете вече коментари и препоръки. Ако ви се струва нещо не както трябва (големи прозорци, малки буфери и т.н.), споделете го с точните аргументи и ако автора приеме съвета ще го поправи и така всички ще сме доволни и ще стане много добър вагон ;) По време на моята разработка на 04 имаше страшно много некачествени изработки по нея, но постепенно с много съвети от всеки един стана един хубав Локомотив. П.С. разбира се, че 04 има още за изкусуряване, но се забелязва по малко.
Аватар
rumensoft
Site Admin

Мнениеот muri83 » 01 Юли 2012, 11:43

ItheBeast написа:Мъри, поне пиши че вагона няма да е 1:1, баси прозорците те по големи от вагона.. :D :D :D :D :не

100%
Дано сега ти е по реално и 1:1 :удар :не :разправия
Прикачени файлове
muri83_20120701_0004.jpg
muri83_20120701_0003.jpg
[img]userbar_trsBG.jpg[/img]
Аватар
muri83

Мнениеот neighhhhh » 01 Юли 2012, 17:06

muri83 написа:

100%
Дано сега ти е по реално и 1:1 :удар :не :разправия

Уха вече е и готов.Кога ще се качва? :щастие :кафе :пост :група :наздраве :благодаря3 :велик Траинз
[url][url=http://www.fodey.com/generators/animated/ninjatext.asp]Изображение[/url][/url]
Аватар
neighhhhh

Мнениеот mashinista14 » 02 Юли 2012, 21:55

Браво ! Станали са супер. :) ;) :идеално :велик Траинз :пост
Аватар
mashinista14

Мнениеот neighhhhh » 03 Юли 2012, 07:36

Дано скоро имаме и едно теснолинейно трасе е баш цялото до Добринище не ама една част примерно до Варвара или някъде другаде,но да е 1:1 и поне пътуването да е около 1-2 часа.Знам все пак трудно се прави тази линия 760мм.но......дано да имаме и този ден. :зъбльо :) ;) :велик Траинз :група
П.С Извинявам се,че така се отклоних от темата. :велик Траинз
[url][url=http://www.fodey.com/generators/animated/ninjatext.asp]Изображение[/url][/url]
Аватар
neighhhhh

Мнениеот minitek » 03 Юли 2012, 13:52

Такова трасе, каквото си описал НЕ МОЖЕ да съществува. За да се пътува 1-2 часа и да е реално, трасето ще се разработва минимум 5 години и е немислимо завършването му без Супер компютър- като тези в НАСА. :балон
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
minitek

Мнениеот cronos » 03 Юли 2012, 15:31

Грешиш, но няма да обяснявам как и защо - не е по темата.
Чукча писатель, чукча не читатель..
Луд умора нема, само се поти..
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров
Аватар
cronos
Глобален модератор

ПредишнаСледваща

Назад към Износени калодки