ЛОКОМОТИВ: 44 108.9

Изтритите теми

Re: ЛОКОМОТИВ: 44 108.9

Мнениеот nikito » 01 Окт 2014, 20:24

Добре си се изказал.Но но темата стана наистина ужасна, така че предлагам да бъде изтрита. ;)
Trainz Bulgaria Team
Аватар
nikito

Мнениеот cronos » 02 Окт 2014, 08:20

BDZrailway написа:Хмм,реших и аз да се включа в темата.....

Щеше да е по-добре да се въздържиш, защото в този случай нещата не са такива, каквито ги представяш, а и очевидно не ти е ясно за какво точно става дума.Няма да е лошо преди да взимаш отношение по такива въпроси предварително да си изясниш нещата.

Изгежда, също така, че ще трябва да припомня някои неща, за които съм писал и преди, но очевидно продължавате да не си давате сметка.Продължавате да пропускате, че хостинга на този сайт НЕ Е БЕЗПЛАТЕН и че таксата за съществуването му се плаща от Румен.Казано по друг начин - Румен не е само администратор, а и собственик, и този сайт ще съществува дотогава, докато на него му е кеф.Ние, разбира се, имаме право да не сме доволни от едно или друго, да критикуваме и да даваме различни предложения за подобряване на сайта, но не сме в положение, което да ни дава право да поставяме условия.

ivan4 написа:Това е донякъде така, но не е редно да се качват некачествени добавки и неща, които не са направени както трябва в сайта! Трябва да има ограничения, които да се спазват, за да бъдат доволни потребителите и да получават качествени услуги, а не всяко пето нещо да им бъгва поради причината, че на автора му се искало да бъдат качени и затова админа ги качил, за да „си върши работата“. Мислех, че тази тема вече е приключена! Какво ще стане когато някой, който не е искал да попита автора на някой обект дали моше да качи рескин тук? Виновен е и админа, че го е качил, нали?

Точно така.Мога да добавя само, че админа - който и да е той - НЕ Е ДЛЪЖЕН да качва нищо.Както вече казах, хостинга на този сайт не е безплатен, мястото на сървъра не е безкрайно и е напълно логично този, който го плаща да подбира с какво ще бъде запълнено.
Чукча писатель, чукча не читатель..
Луд умора нема, само се поти..
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров
Аватар
cronos
Глобален модератор

Мнениеот BDZrailway » 02 Окт 2014, 09:51

А ние от къде да знаем какви са условията на хостинга,който плаща Румен.И,че имало определен размер за качване.Ако може би беше обществено достояние нямаше да се стига до там,че да не се съобразявам в приказките си?Ако хостинга е проблема,защо не се направи сайта чрез някой други като weebly.com примерно,вярно,че няма много възможности,но пак е нещо,докато ще е жалко този сайт да се съсипе с лека ръка тъй като няколко години и визията е станала по-добра? :) А сайта искам да попитам румен за себе си ли го е правил или ?Щом ще разсъждаваме така,че като е негов нямам право да качвам неща в сайта или да коментирам във форума така ли да го разбирам?
Аватар
BDZrailway

Мнениеот nikito » 02 Окт 2014, 10:17

Пак се почнахте.Вярно е ,че Румен го плаща-той решава всичко.Но в края на краищата съсипването,зависи изцяло от потребителите и донякъде и от собственика.Ако не се правят некачествени добавки и няма разправии като тази последната, няма причина да бъде съсипан или спрян или всичко друго лошо каквото се сетите. ;) :велик Траинз
Trainz Bulgaria Team
Аватар
nikito

Мнениеот cronos » 02 Окт 2014, 10:29

BDZrailway написа:А сайта искам да попитам румен за себе си ли го е правил или ?Щом ще разсъждаваме така,че като е негов нямам право да качвам неща в сайта или да коментирам във форума така ли да го разбирам?

Точно така.Имаш право само ако се съобразяваш с правилата на сайта и форума.Ако не ти харесват - довиждане.Както вече казах - не си в позиция да поставяш условия.Освен проблемите около хостинга има и друго нещо, което - както изглежда - изобщо не ти е ясно и то е че собственика/администратора носи отговорност за съдържанието на сайта и форума, и за авторските права на публикуваните неща.И във всеки един момент може да им се потърси отговорност за това.Но на тебе май тия неща ти се струват фантастика......
BDZrailway написа:И,че имало определен размер за качване.

Току що откри топлата вода....Много бих искал да видя сървър, който няма ограничение.Без значение дали е безплатен или не.
Последна промяна cronos на 02 Окт 2014, 10:47, променена общо 2 пъти
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров
Аватар
cronos
Глобален модератор

Мнениеот nikito » 02 Окт 2014, 10:30

Съгласен съм. ;) :кимане
Trainz Bulgaria Team
Аватар
nikito

Мнениеот BDZrailway » 02 Окт 2014, 16:41

Аз тая топла вода само я откривам...Ама много ми е чудно,защо това не е опоменато всичко,което каза правилата съм ги чел и мисля че повечето от тях съм спазил,ако някой има претенции да си каже...Няма смисъл да го дъвчем още..А то има ли възможност да има повече памет на сайта за да могат да се качват добавки ?То че може сигурно може,но повече пари ли трябва?
Аватар
BDZrailway

Мнениеот nikito » 03 Окт 2014, 07:06

Локомотивът е качен: ;) :хоро :велик Траинз :група
Trainz Bulgaria Team
Аватар
nikito

Мнениеот cronos » 03 Окт 2014, 07:22

BDZrailway написа:А то има ли възможност да има повече памет на сайта за да могат да се качват добавки ?

Това с точност може да го каже само Румен.Когато разговарях за последен път с него на тази тема той ме увери, че все още има достатъчно място, но това беше доста отдавна.
BDZrailway написа:То че може сигурно може,но повече пари ли трябва?

Да.
Аватар
cronos
Глобален модератор

Мнениеот kanarata81 » 03 Окт 2014, 12:58

Здравейте на всички, искам да попитам възможно ли е локомотива да се направи със старата кабина на sbarakov ,тази е много хубава-поздравления за cronos. Занапред с какви кабини ще бъдат новите локомотиви. Благодаря предварително и се извинявам, ако съм сбъркал темата :)
Аватар
kanarata81

ПредишнаСледваща

Назад към Износени калодки