ТРАСЕ:Теснолинейно нереално трасе

Разработки, по които не е публикувано известие повече от 3 месеца, че се работи по него. Когато се публикува в архивна тема тук, че се продължава работа, ще се премести в другия раздел "В ПРОГРЕС (Актуално)"

Модератор: OBB_Rh_2016

Правила на форума
Всички правила важат и за този раздел.
Допълнителните правила са:

1. ВИНАГИ при нова тема пускайте прогрес бар, както и публикувайте снимки, поне до втория пост. Ако няма, темата ще бъде заключена или изтрита.
2. При нова тема, моля слагайте преди заглавието една от думите: ЛОКОМОТИВ, ВАГОН, ТРАСЕ, ОБЕКТ и т.н.

ТРАСЕ:Теснолинейно нереално трасе

Мнениеот ivan4 » 25 Фев 2014, 11:10

Трасето е с междурелсие 760 мм., а на началната гара има няколко 1435мм-ови коловоза. Общо са 3 спирки и 9 гари. Трасето е на ТРС 2009 и не знам дали става за други версии. Остава само сигнализацията, малко повърхностни корекции и одобрение. Тук: http://dox.bg/files/dw?a=5b567f0883 има малко стар снимков материал. В момента работата по трасето е преустановена до 01.02.2014.
Прогрес:
   90%
Аватар
ivan4
Глобален модератор

Re: ТРАСЕ:Теснолинейно нереално трасе

Мнениеот ivan4 » 18 Мар 2014, 16:40

Извинявам се, че пускам две мнения едно след друго, а и че не съм писал от доста време. По трасето не работя всеки ден, но остава още малко.

ПП: Трасето е готово, но смятам да поставя такава информационна табелка като на трасето Нова загора-Симеоновград, която показва какво е разстоянието до следващата гара/стрелка/намаление или светофор(семафор):
info tabelka.jpg
info tabelka.jpg (50.13 KiB) Прегледано 5579 пъти

Може ли някой да ми каже, как се прави това? Благодаря!

ППС: Снимки ще кача по-късно.
Прогрес:
   95%
Аватар
ivan4
Глобален модератор

Re: ТРАСЕ:Теснолинейно нереално трасе

Мнениеот ivan4 » 06 Апр 2014, 17:39

Знам, че това е трето поредно мнение, но снимах трасето:

...И отново питам за табелката от горното мнение.
ПП: Нещо не стана с тези тагове.
Аватар
ivan4
Глобален модератор

Назад към В ПРОГРЕС (Архив)