Прогрес:
15%
Здравейте, уважаеми съфорумници!
Реших да направя и двата метродиаметъра на софийското метро, като втория радиус е до Цариградско шосе. Съшо ще включа и депо Обеля. За момента съм направил от метростанция Обеля до метростанция Константин Величков, като предстоят още корекции в този участък. Ето видео на трасето за сега:
За съжаление не е възможно да се направи реално, защото в българските станции е забранено да се снима. За целта използвам руски, като се старая да ги избирам да изглеждат максимално сходни. За някои от наземните и надземните участъци съм направил рескинове, както се вижда във видеото, но е невъзможно да са реални. Ще помоля хората, които са теглили чужди трасета , в които има станции с линии по средата и перони от двете им страни да се свържат с мен чрез ЛС или направо да пишат в темата, а също и ако някой знае къде мога да намеря такива, защото за момента за подобно сдание имам само един обект - станция Адмиралтейская, използвана във първата версия и разтегателни обекти, с помощта на които съм направил станция Обеля. Също ща помоля ако има някой, който е запознат със системата на софийското метро или може да ми отдели малко време за проучване къде и как са разположени стрелките, има ли сигнализация при наличието на АРС-АЛС системи и т.н., да се свърже с мен. Надявам се да има интерес. Очаквам оценка, коментари, критики, забележки и съвети.
ПП: Не мога да се оправя с тия тагове, моля администраторът да коригира там, където трябва да има клип.