Трасе: Пловдив - Стамболийски (Септември/Пещера)

Разработки, по които не е публикувано известие повече от 3 месеца, че се работи по него. Когато се публикува в архивна тема тук, че се продължава работа, ще се премести в другия раздел "В ПРОГРЕС (Актуално)"

Модератор: OBB_Rh_2016

Правила на форума
Всички правила важат и за този раздел.
Допълнителните правила са:

1. ВИНАГИ при нова тема пускайте прогрес бар, както и публикувайте снимки, поне до втория пост. Ако няма, темата ще бъде заключена или изтрита.
2. При нова тема, моля слагайте преди заглавието една от думите: ЛОКОМОТИВ, ВАГОН, ТРАСЕ, ОБЕКТ и т.н.

Re: Трасе: Пловдив - Стамболийски (Септември/Пещера)

Мнениеот cronos » 10 Юни 2014, 07:34

DavitAngelov написа:Браво добре става

Не знам къде видя, че е добре.Това, което виждам на снимките изобщо не е добре.Но все пак е само началото и като гледам ентусиазма на автора вярвам, че в крайна сметка с малко помощ нещата ще бъдат направени както трябва.
Puke Rainbowss написа:.А иначе на Стамболийски какво да Ви кажа,щракнах малко,опитах се да направя едно клипче,но понеже неочаквано се върнах рано и просто беше такава жега в 18:40,слънце и просто не знаех точно как трябва да снимам.Сигурен съм,че от това слънце нищо хубаво не е излезнало за гарата.Все пак ако някои разполага с някакви снимки да драска ЛС-та.

Гара Стамболийски е снимана вече достатъчно добре.Убеден съм в това, защото участвах в снимането, само че не знам какво стана със снимките - трябва да са при Ропси или Румен.
Чукча писатель, чукча не читатель..
Луд умора нема, само се поти..
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров
Аватар
cronos
Глобален модератор

Мнениеот sarandi » 29 Дек 2014, 22:28

Ужасно трасе, ако го правиш още вземи оправи линиите! ;) :уста
Аватар
sarandi

Мнениеот nikito » 30 Дек 2014, 10:18

sarandi написа:Ужасно трасе, ако го правиш още вземи оправи линиите! ;) :уста

Ти пък чак го изкара, че е трасе. Това е някаква измислица, от която, навярно, няма да излезе нищо. То ако бяха само линиите, с мед да ги намажеш........... :зъбльо
Trainz Bulgaria Team
Аватар
nikito

Предишна

Назад към В ПРОГРЕС (Архив)