ТРАСЕ: СЛИВЕH-KAРHOБAT

Разработки, по които не е публикувано известие повече от 3 месеца, че се работи по него. Когато се публикува в архивна тема тук, че се продължава работа, ще се премести в другия раздел "В ПРОГРЕС (Актуално)"

Модератор: OBB_Rh_2016

Правила на форума
Всички правила важат и за този раздел.
Допълнителните правила са:

1. ВИНАГИ при нова тема пускайте прогрес бар, както и публикувайте снимки, поне до втория пост. Ако няма, темата ще бъде заключена или изтрита.
2. При нова тема, моля слагайте преди заглавието една от думите: ЛОКОМОТИВ, ВАГОН, ТРАСЕ, ОБЕКТ и т.н.

Re: ТРАСЕ: СЛИВЕH-KAРHOБAT

Мнениеот cronos » 05 Юни 2013, 11:38

Сега е малко по-добре, но ако държиш на точност - далеч си от реалността.Точно този участък се вижда добре в Google Earth и можеш без проблем да си измериш разстоянията, дължините на кривите и т.н.Но това не е толкова важно.По-важното е, че като гледам как са сложени линиите на третата снимка, стигам до извода, че ти убягват доста от тънкостите (да не казвам всички) при полагането им.Затова ти препоръчвам преди да правиш каквото и да е, да поразгледаш какво пише ето тук -> http://trains.0catch.com/tutorial.html
Чукча писатель, чукча не читатель..
Луд умора нема, само се поти..
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров
Аватар
cronos
Глобален модератор

Мнениеот BGtrainzTeam » 05 Юни 2013, 17:54

Благодаря за линка с уроците , но иначе вече ми е по слесно от колкото преди мерси Cronos . За релсите не се притеснявайте това е най лесното за оправяне . А ако може да ми пишеш на ls как мога на гугъл земя да измеря и с какво ? Иначе знам да измервам в играта а и пак ще ви помоля ако някой може да ми помогне с обетките да ми пише на лс :сос :сос благодаря предварително !!!
Като гледам какво става в моята държава , направо ми се припикава .
Протести всеки ден абе нема смисъл да те занимавам мен .
Хората немат пари искарвът ден за ден,послушайте ме хора не гласувайте и да ги за *б*м !!!
Аватар
BGtrainzTeam

Мнениеот cronos » 06 Юни 2013, 15:44

Първо трябва да свалиш и инсталираш Google Earth -> http://www.google.bg/intl/bg/earth/down ... agree.html В програмката си има инструмент на измерване на разстоянието, като показва и ъгъла спрямо оста "север-юг".Освен това може да се получи и ориентировъчна информация за надморската височина.

google earth.jpg
Чукча писатель, чукча не читатель..
Луд умора нема, само се поти..
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров
Аватар
cronos
Глобален модератор

Мнениеот BGtrainzTeam » 03 Юли 2013, 06:41

:) Alloha :зъбльо :зъбльо
Прикачени файлове
mosta 1.jpg
Моста след Жельо Войвода не довършен
J Voivoda 1.jpg
Жельо Войвода до пост 2
J Voivoda.jpg
Жельо Войвода до пост 1
Mosta.jpg
Надлеза до спирката на Таньо Войвода
Tanio voivoda.jpg
Спирка Таньо Войвода засега е само сложена по нататък ще я до ъпдейтвам
Като гледам какво става в моята държава , направо ми се припикава .
Протести всеки ден абе нема смисъл да те занимавам мен .
Хората немат пари искарвът ден за ден,послушайте ме хора не гласувайте и да ги за *б*м !!!
Аватар
BGtrainzTeam

Мнениеот valeri » 10 Авг 2013, 12:08

Желю Войвода може скоро да е спирка,но да си остане Гара.И до каде си с трасето.И това ще бъде на 2009?Това няма да е проблем скоро ще си сменя щайгата.Браво че няко се сети да прави по този участък Трасе. :велик Траинз :велик Траинз :ел
valeri

Предишна

Назад към В ПРОГРЕС (Архив)