Модератор: OBB_Rh_2016
Marto_BDZ44 написа:It is! But there is a problem with the sound, and will soon be fixed and uploaded!
Marto_BDZ44 написа:Младежи вече съм го предал съм го на Румен, той ще го качи!
player написа:Marto_BDZ44 написа:Младежи вече съм го предал съм го на Румен, той ще го качи!
rumensoft какво се случва с въпросния локомотив ?Тъй като от около две седмици е готов,но все още не е качен?
rumensoft написа:player написа:Marto_BDZ44 написа:Младежи вече съм го предал съм го на Румен, той ще го качи!
rumensoft какво се случва с въпросния локомотив ?Тъй като от около две седмици е готов,но все още не е качен?
Да направен е, но звуците са ужасно, трябва да се оправят. Мартин това го знае също и съм се разбрал с него.
Ако държите толкова на "ПРОСТО" локомотив, го качвам, все пак гледам да е всичко изрядно и да е реален модела и да няма бъгове по него
П.С. Дори Марто ми каза да не го качвам ами да изчакам да видя тия звуци, но не го е написал тук, защото аз с него се виждам почти всеки ден и сме се разбрали.
player написа:rumensoft написа:player написа:Marto_BDZ44 написа:Младежи вече съм го предал съм го на Румен, той ще го качи!
Да направен е, но звуците са ужасно, трябва да се оправят. Мартин това го знае също и съм се разбрал с него.
Ако държите толкова на "ПРОСТО" локомотив, го качвам, все пак гледам да е всичко изрядно и да е реален модела и да няма бъгове по него
П.С. Дори Марто ми каза да не го качвам ами да изчакам да видя тия звуци, но не го е написал тук, защото аз с него се виждам почти всеки ден и сме се разбрали.
Благодаря за изчерпателния отговор Успех със звуците!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта