Трасе:Нереално 4

Разработки, по които не е публикувано известие повече от 3 месеца, че се работи по него. Когато се публикува в архивна тема тук, че се продължава работа, ще се премести в другия раздел "В ПРОГРЕС (Актуално)"

Модератор: OBB_Rh_2016

Правила на форума
Всички правила важат и за този раздел.
Допълнителните правила са:

1. ВИНАГИ при нова тема пускайте прогрес бар, както и публикувайте снимки, поне до втория пост. Ако няма, темата ще бъде заключена или изтрита.
2. При нова тема, моля слагайте преди заглавието една от думите: ЛОКОМОТИВ, ВАГОН, ТРАСЕ, ОБЕКТ и т.н.

Re: Трасе:Нереално 4

Мнениеот ropsy » 02 Май 2011, 16:42

За пръв път чувам , че има София разпределителна, по скоро става въпрос за ПОДУЯНЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА, да вярно е, че това е в София , но гара с такова наименование като СОФИЯ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА няма!!!
С риск да съм леко критичен ще спомена някои неща.......
1) едно трасе за да се получи прилично и да му се радват потребителите , които ще го ползват , няма нужда всеки коментар да е WOWWWWWW , страхотноооо, суперррррррр и така натам, а в същото време да се вижда , че това не е така!!!!
2) набързо скалъпени трасета ,никого не радват , скоро след пробването им отиват в коша
3) тук в сайта има една камара с линкове откъдето може да се изтеглят дузина обекти и какво ли не
4) когато трасето е измислено ОК, могат да се ползват обекти какви ли не, но когато се говори за София или нещо подобно, просто става някак си несериозно, с една дума е нужно да се снима що годе в подробности и някой ентусиаст да направи обектите................
5) едно от най-важните неща - нека се обръща повече внимание на разположението на коловозите и най-вече на стрелките!!!!!! има достатъчно уроци и тук в сайта и в YOUTUBE, какъв е смисъла да се пълни сайта с подобни неща не ми е ясно.
6) нямам за цел да засегна никой, но като започва да се прави нещо , и евентуално да се публикува , не виждам смисъл от едни и същи, дори не кой знае колко променени , а само със сменен номер ШКОДИ , което просто е супер безсмислено или трасета с нацвъкана линия върху един зелен килим,..........
7) има предостатъчно обекти, КМ, и така натам близки до нашите, които е препоръчително да се ползват, по нагоре видях КМ с изцяло испански стълбове, което придава вид на трасето доста далеч от български изглед, а има достатъчно , които са 1:1 с нашите, просто човек трябва да се поразрови
8) Не е нужно да се бърза в правенето на каквото и да е, това в крайна сметка би разочаровало тези , които ще го играят!!!!!!
............в ПРОГРЕС е пълно с трасета започнати и така си остават, в началото има едно изсилване и след като се нацвъкат няколко линии и гари и всичко е до там ......
Аватар
ropsy
Занимаващ се с Трасета

Мнениеот WOLFMX » 02 Май 2011, 18:57

Аз правя трасето според собственото си въображение, а не според реалността. Това е първото ми сериозно трасе. Още е рано да се изисква максимумът от мен, защото още се осъвършенствам. Знам, че такава гара-София Разпределителна не съществува. Може и да не слагам точно това име, не съм решил още. Не съм приключил работа! Напротив, нахъсан съм да стигна до края на това трасе и то да стане найстина хубаво. Съжалявам,че изглежда така все едно се "мотая", но имам редица спънки тук. Нямам намерение да се отказвам.
Последна промяна WOLFMX на 18 Яну 2014, 11:41, променена общо 7 пъти
ВИЕ СТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ
Аватар
WOLFMX
Активен потребител

Мнениеот ropsy » 02 Май 2011, 20:49

Имам чувството , че за някои неща не си ме разбрал,
точно това казах , да не се бърза!!!! никой не изисква това от теб и от който и да било, точно обратното, колкото по-бавно и добре обмислено, толкова по-добър резултат ще се получи, И друго, естествено че ще го правиш според собственото си въображение , както и трябва да е, А и никой не изисква максимума , никой не е заченат с TRAINZ , в крайна сметка, аз когато пиша коментар , гледам да има смисъл от написаното и да има най- вече полза от коментара, Какъв е смисъла от безпочвени хвалебствия , нали в крайна сметка търсиш съвет и да речем помощ , Аз лично не виждам смисъл от безсмислени суперлативи по отношение на ,което и да е трасе или състав, това го казвам по принцип, Нали идеята е когато някой прави нещо и когато се постват снимки или клипчета е да се види какво не е наред и съответно да се коригира навреме, Аз така бях объркал цялата сигнализация, едно къде не знаех, и друго, бях си нацвъкал светофори къде ми е било кеф , и точно тук няколко човека обърнаха внимание на това и я оправих, бях допуснал още редица други грешки и именно другите ми обърнаха внимание , защото този който прави трасето в дадени моменти пропуска неволно неща . които другите забелязват, и точно в това е смисъла на КОМЕНТАРИТЕ и ФОРУМА, за да има развитие и нещата да стават яки в крайна сметка , За пример може да се видят чешките и румънските трасета и пр..... Примерно каква ти е ползата лично за теб, ако прочетеш от начало докрай едни и същи коментари, които са от типа WOWWWWWWWWWW SUPERRRRRR bla bla bla ........ да естествено, че всеки има нужда и от насърчение, но то си идва от само себе си, Аз така виждам нещата и така ако всеки си даде сметка, ще има градивност, взаимопомощ, развитие и в крайна сметка ще се получи един добър резултат, независимо кой го прави , било трасе или нещо друго .......... :балон :балон :балон :балон :балон :балон :балон :балон :балон :балон :балон :балон :балон :балон :група :група :група :група :група :група :група :група :група :група
Аватар
ropsy
Занимаващ се с Трасета

Re: Трасе:Нереално 4 (Замразено)

Мнениеот WOLFMX » 03 Май 2011, 11:43

headmaster3336 написа:Виж тук ако са от полза http://www.haegartrains.kilu.de/

Благодаря много. Идеални са,ще ги пробвам. :запознаване
ropsy написа:Имам чувството , че за някои неща не си ме разбрал,
точно това казах , да не се бърза!!!! никой не изисква това от теб и от който и да било, точно обратното, колкото по-бавно и добре обмислено, толкова по-добър резултат ще се получи, И друго, естествено че ще го правиш според собственото си въображение , както и трябва да е, А и никой не изисква максимума , никой не е заченат с TRAINZ , в крайна сметка, аз когато пиша коментар , гледам да има смисъл от написаното и да има най- вече полза от коментара, Какъв е смисъла от безпочвени хвалебствия , нали в крайна сметка търсиш съвет и да речем помощ , Аз лично не виждам смисъл от безсмислени суперлативи по отношение на ,което и да е трасе или състав, това го казвам по принцип, Нали идеята е когато някой прави нещо и когато се постват снимки или клипчета е да се види какво не е наред и съответно да се коригира навреме, Аз така бях объркал цялата сигнализация, едно къде не знаех, и друго, бях си нацвъкал светофори къде ми е било кеф , и точно тук няколко човека обърнаха внимание на това и я оправих, бях допуснал още редица други грешки и именно другите ми обърнаха внимание , защото този който прави трасето в дадени моменти пропуска неволно неща . които другите забелязват, и точно в това е смисъла на КОМЕНТАРИТЕ и ФОРУМА, за да има развитие и нещата да стават яки в крайна сметка , За пример може да се видят чешките и румънските трасета и пр..... Примерно каква ти е ползата лично за теб, ако прочетеш от начало докрай едни и същи коментари, които са от типа WOWWWWWWWWWW SUPERRRRRR bla bla bla ........ да естествено, че всеки има нужда и от насърчение, но то си идва от само себе си, Аз така виждам нещата и така ако всеки си даде сметка, ще има градивност, взаимопомощ, развитие и в крайна сметка ще се получи един добър резултат, независимо кой го прави , било трасе или нещо друго .......... :балон :балон :балон :балон :балон :балон :балон :балон :балон :балон :балон :балон :балон :балон :група :група :група :група :група :група :група :група :група :група

Ок,разбрахме се. :запознаване
Последна промяна WOLFMX на 28 Мар 2013, 18:35, променена общо 5 пъти
ВИЕ СТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ
Аватар
WOLFMX
Активен потребител

Мнениеот WOLFMX » 08 Май 2011, 16:49

headmaster3336 написа:Виж тук ако са от полза http://www.haegartrains.kilu.de/

За съжаление при мен всички ги дава като липсващи. Благодаря все пак. :запознаване
Последна промяна WOLFMX на 28 Мар 2013, 18:35, променена общо 5 пъти
ВИЕ СТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ
Аватар
WOLFMX
Активен потребител

Мнениеот headmaster3336 » 08 Май 2011, 19:42

Ще потърся други, но нищо не обещавам.
Само слабите се стремят към порядък, cилните владеят хаоса...
headmaster3336

Мнениеот WOLFMX » 08 Май 2011, 19:51

Благодаря много! :запознаване :щастие
Последна промяна WOLFMX на 18 Яну 2014, 11:42, променена общо 6 пъти
ВИЕ СТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ
Аватар
WOLFMX
Активен потребител

Мнениеот headmaster3336 » 08 Май 2011, 20:30

Разгледай добре, за сваляне ти трябва регистрация http://bumbrdlik.trainz.cz/objekty/ram_objekty.htm
headmaster3336

Мнениеот WOLFMX » 03 Юни 2011, 10:48

headmaster3336 написа:Разгледай добре, за сваляне ти трябва регистрация http://bumbrdlik.trainz.cz/objekty/ram_objekty.htm

Щяха да ми свършат работа може би,но сайта ми дава някаква грешка. :не :незнам Благодаря много за помоща! :запознаване
Нямам прогрес никакъв за момента. Незнам какво да направя.
Последна промяна WOLFMX на 28 Мар 2013, 18:34, променена общо 4 пъти
ВИЕ СТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ
Аватар
WOLFMX
Активен потребител

Мнениеот headmaster3336 » 03 Юни 2011, 13:32

Не се сещам за друг някой сайт в момента.Какво ти трябва ?
Последна промяна headmaster3336 на 03 Юни 2011, 17:55, променена общо 1 път
headmaster3336

ПредишнаСледваща

Назад към В ПРОГРЕС (Архив)