ТРАСЕ: Разширение на трасето Тулово-Твърдица

Разработки, по които не е публикувано известие повече от 3 месеца, че се работи по него. Когато се публикува в архивна тема тук, че се продължава работа, ще се премести в другия раздел "В ПРОГРЕС (Актуално)"

Модератор: OBB_Rh_2016

Правила на форума
Всички правила важат и за този раздел.
Допълнителните правила са:

1. ВИНАГИ при нова тема пускайте прогрес бар, както и публикувайте снимки, поне до втория пост. Ако няма, темата ще бъде заключена или изтрита.
2. При нова тема, моля слагайте преди заглавието една от думите: ЛОКОМОТИВ, ВАГОН, ТРАСЕ, ОБЕКТ и т.н.

Re: ТРАСЕ: Разширение на трасето Тулово-Твърдица

Мнениеот nikito » 03 Фев 2015, 12:39

Ами зависи, понякога грешките са неизбежни и на обектите с грешки и прецакани депенси може да се направи клонинг, който вече е поправен за да не се прехвърлят грешките на другите компютри, но в интерес на истината, най -честата грешка е, че липсва снимка в папката на обекта, което се оправя точчно за 1мин :зъбльо . Друг е въпроса, че ако не се клонира, а само се оправят, човек като го инсталира и даде Skip all така ще си му останат тези с грешките.......Има варианти, другият е да се направи една папка Objects to overwrite и така, стига да има кой да я види и направи това , което пише на нея. :зъбльо ;)
Trainz Bulgaria Team
Аватар
nikito

Мнениеот DavitAngelov » 03 Фев 2015, 20:34

Имах впредвид , че трасето Тулово-Твърдица при мен на Trainz Simulator 2009 не тръгва дава ми грешки и така.................... ;)Може аз да не го инсталирам както трябва винаги като инсталирам трасе винаги давам Skip all ,защото иначе трасето не се инсталира.Като влеза във BASIC SESSION да слагам локомотив на места релсите ги няма и на някои гари нямат перони сигнализацията ми я дава SSSR вместо КДА не ми я дава и така. ;)Трябва да си изтегля Trainz Simulator 2009 и да си инсталирам трасето и да видим какво ще стане.На TS12 нямам проблем с трасето върви без проблем и сигнализацията
си работи без проблем. ;)
Trainz Bulgaria
Аватар
DavitAngelov

Мнениеот nikito » 03 Фев 2015, 21:15

Е да, от кога се дъвче, че 2009 за нищо не става...............с тия гадни грешки и глупости по нея. ТС12 си е чиста работа и няма такива ядове........е, ако се инсталира зверски и се презаписват билд-инове и се маже наред, може и там да стане нещо, но шансът това да стане на ТС12, е стотици пъти по-малък отколкото да стане на 2009. :зъбльо
Trainz Bulgaria Team
Аватар
nikito

Мнениеот DavitAngelov » 03 Фев 2015, 21:21

nikito написа:Е да, от кога се дъвче, че 2009 за нищо не става...............с тия гадни грешки и глупости по нея. ТС12 си е чиста работа и няма такива ядове.
:зъбльо :хоро :хоро :хоро :наздраве :наздраве
Trainz Bulgaria
Аватар
DavitAngelov

Мнениеот BDZrailway » 03 Фев 2015, 21:45

ПОДКРЕПЯМ ЗА 2012,че трябва вече да се минава на нея и по-възможност в следващите 10 години само на нея,тъй като 2009 вече е остаряла сега нямам тази възможност за 2012 колкото и да ми се иска пък и не всички демек повечето са на 2009 и е малко ПРЕНАБРЕЖИТЕЛНО....
Аватар
BDZrailway

Мнениеот nikito » 03 Фев 2015, 22:05

BDZrailway написа:демек повечето са на 2009 и е малко ПРЕНАБРЕЖИТЕЛНО....

В голяма грешка си. На 2009 са само тези с много стари и слаби компютри, но са много по-малко от колкото си мислиш, дори и за това, че вече всичко ново (не нашите) е за 2012 и е много по-добро от това, което го е имало преди и то правено на 2009. Според мен едно не повече от 15% - 20% са на 2009. ;)
Trainz Bulgaria Team
Аватар
nikito

Мнениеот BDZrailway » 04 Фев 2015, 14:48

Направи анкета и всеки да гласува кое ползва повече(2009 или 2012)-чак тогава евентуално ще се съглася с теб!
Аватар
BDZrailway

Мнениеот DavitAngelov » 04 Фев 2015, 14:57

За анкета съм съгласен за видим кои коя версия ползва ;)
Trainz Bulgaria
Аватар
DavitAngelov

Мнениеот nikito » 04 Фев 2015, 14:59

Не мога да направя, защото не знам как става. :зъбльо Освен това няма и смисъл. Аз нямах пред вид само хората, които са регистрирани във форума, а по принцип за всички, които играят и си теглят добавки от сайта. Освен това не съм казал да го правиш на 2012, е, верно, че там си има доста предимства, но като си го почнал на 2009, си го направи на нея, стига да няма проблеми като това, което споменах за обектите с грешки и темподобни.............А това на коя версия ще го правиш си е изцяло твой избор. ;)
Trainz Bulgaria Team
Аватар
nikito

Мнениеот sarandi » 04 Фев 2015, 15:56

Приятели, много от хората според мен ползват и 3-те версии на веднъж. Смисъл аз преди ( още когато не знаех как се инсталират добавки от сайта :зъбльо ) имах и 2009 и 2010. По-късно и 2012 си инсталирах, но ми откраднаха лаптопа :ад :незнам . Истината е обаче, че 2009 наистина е най-скучната версия и е само за слаби компютри. ;)
Аватар
sarandi

ПредишнаСледваща

Назад към В ПРОГРЕС (Архив)