Трасе:Нереално 4

Разработки, по които не е публикувано известие повече от 3 месеца, че се работи по него. Когато се публикува в архивна тема тук, че се продължава работа, ще се премести в другия раздел "В ПРОГРЕС (Актуално)"

Модератор: OBB_Rh_2016

Правила на форума
Всички правила важат и за този раздел.
Допълнителните правила са:

1. ВИНАГИ при нова тема пускайте прогрес бар, както и публикувайте снимки, поне до втория пост. Ако няма, темата ще бъде заключена или изтрита.
2. При нова тема, моля слагайте преди заглавието една от думите: ЛОКОМОТИВ, ВАГОН, ТРАСЕ, ОБЕКТ и т.н.

Re: Трасе:Нереално 4

Мнениеот WOLFMX » 03 Юни 2011, 14:10

Трябват ми пътни кръстовища,за да мога да продължа да правя трасето на 2006. Или да се изнамерят от някъде нови,или Милен когато има възможност ще помоля да ми асистира,защото положението стана гнусно. Ако не,ще трябва да го почна отначало и най вероятно на друга версия. :(
Последна промяна WOLFMX на 18 Яну 2014, 11:42, променена общо 5 пъти
ВИЕ СТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ
Аватар
WOLFMX
Активен потребител

Re: Трасе:Нереално 4 (Замразено)

Мнениеот headmaster3336 » 03 Юни 2011, 17:54

Виж си лично-то :) Намерих 2 линк-а, кажи ако стават.
Последна промяна headmaster3336 на 04 Юни 2011, 12:29, променена общо 1 път
Само слабите се стремят към порядък, cилните владеят хаоса...
headmaster3336

Мнениеот neighhhhh » 04 Юни 2011, 06:03

WOLFMX написа:Трябват ми пътни кръстовища,за да мога да продължа да правя трасето на 2006. Или да се изнамерят от някъде нови,или Милен когато има възможност ще помоля да ми асистира,защото положението стана гнусно. Ако не,ще трябва да го почна отначало и най вероятно на друга версия. :(
Виж във играта би трябвало да има такива кръстовища,при мен има,но при теб не съм сигурен защото не играя с версия 2006! :не Но мисля,че в 2009 има такива кръстовища :)
[url][url=http://www.fodey.com/generators/animated/ninjatext.asp]Изображение[/url][/url]
Аватар
neighhhhh

Мнениеот WOLFMX » 04 Юни 2011, 09:16

neighhhhh написа:
WOLFMX написа:Трябват ми пътни кръстовища,за да мога да продължа да правя трасето на 2006. Или да се изнамерят от някъде нови,или Милен когато има възможност ще помоля да ми асистира,защото положението стана гнусно. Ако не,ще трябва да го почна отначало и най вероятно на друга версия. :(
Виж във играта би трябвало да има такива кръстовища,при мен има,но при теб не съм сигурен защото не играя с версия 2006! :не Но мисля,че в 2009 има такива кръстовища :)

Ти не си разбрал много май. Аз ги имам и в 2006,но са повредени и не мога да ги използвам.
Последна промяна WOLFMX на 18 Яну 2014, 11:43, променена общо 5 пъти
ВИЕ СТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ
Аватар
WOLFMX
Активен потребител

Мнениеот neighhhhh » 04 Юни 2011, 10:03

WOLFMX написа:
neighhhhh написа:

Ти не си разбрал много май. Аз ги имам и в 2006,но са повредени и не мога да ги използвам.
Аха,ясно.Еми незнам :??? :не
[url][url=http://www.fodey.com/generators/animated/ninjatext.asp]Изображение[/url][/url]
Аватар
neighhhhh

Мнениеот WOLFMX » 29 Юни 2011, 20:13

Във връзка с необходимия "ремонт" на пътните кръстовища взех някои решения в последствие. Трасето се променя като дизайн. Ще пресъздам на око част от квараталите на София с цел по-голяма реалност. Ще се пресъздаде маршрута на трамваите 20,1 и 7. Във трасето ще бъде включена околовръстната линия,разполагам с карта на линията и ще се опитам да я пресъздам. Околността на Централна Гара София ще се доближава до реалната,ще бъдат построени гаражните коловози,локомотивното депо намиращо се близо до гарата (Подуяне ли беше или не?),ще участва ЖПЗ. Трасето ще бъде доста дълго. Ще можете да печелите,съответно губите пари изпълнявайки повезка със определения влак. Ще можете да управлявате всички категории пътнически влакове,ще можете да товарите материали. Ще бъдат създадени графици за влаковете както и задачи,които да изпълнявате. Само това ви казвам за сега. Останалата част ще бъде изненада. Очаквайте снимки и прогрес. :) :велик Траинз :ел
Последна промяна WOLFMX на 18 Яну 2014, 11:43, променена общо 4 пъти
ВИЕ СТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ
Аватар
WOLFMX
Активен потребител

Мнениеот KINGM » 29 Юни 2011, 21:43

Звучи много интересно успех чака ме снимки :идеално
Let's create somthing ;)
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
KINGM
Занимаващ се с Трасета

Мнениеот naskyyy » 30 Юни 2011, 07:16

Чудесна идея,поздравления!Ако искаш имам модул на околностите около гарата.Линиите които минават около ЦГС съм ги направил,заедно с малко обекти,ако имаш нужда от помощ пиши на ЛС.Успех :пост
Изображение
Аватар
naskyyy
Занимаващ се с Трасета

Мнениеот WOLFMX » 28 Мар 2013, 18:33

Мога да продължа вече. Да правя ли трасето на 2006 или?
ВИЕ СТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ
Аватар
WOLFMX
Активен потребител

Предишна

Назад към В ПРОГРЕС (Архив)