:Варна-София

Предложения за нови обекти, трасета и други свързани със симулатора

Re: :Варна-София

Мнениеот cronos » 09 Апр 2016, 07:41

Ми че то всички влакове спират на определени гари.
Чукча писатель, чукча не читатель..
Луд умора нема, само се поти..
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров
Аватар
cronos
Глобален модератор

Мнениеот стамен » 24 Апр 2016, 08:54

Интересно,ще се получи
Може и да има лек компромис с разтоянията,но да се доближава максимално до реалноста
Аватар
стамен

Мнениеот cronos » 24 Апр 2016, 10:16

А имаш ли дори бегла представа колко труд е това?
Чукча писатель, чукча не читатель..
Луд умора нема, само се поти..
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров
Аватар
cronos
Глобален модератор

Мнениеот nikito » 23 Май 2016, 05:19

стамен написа:Интересно,ще се получи
Може и да има лек компромис с разтоянията,но да се доближава максимално до реалноста

Е как хем да се прави компромис с разтоянията, хем да е реално............София - Варна е участък 500км, имаш ли представа как се правят дори и 50км ако трябва да е реално, съобразяват се наклони на линията, релеф, контактна мрежа и странични обекти........................добре, да речем че има София - Варна реално 1:1...........ще седнеш ли да караш 8 часа? - едва ли. Аз, например, като карам повече от час-два ми става безинтересно, а какво остава да ти мине целия ден в каране................разбира се, всичко това са празни приказки, защото такова трасе никога няма да има. ;)
Trainz Bulgaria Team
Аватар
nikito

Мнениеот стамен » 30 Май 2016, 08:56

До колкото виждам точно ти си този,които е захванал темата,защо се възмущаваш толкова?
Аватар
стамен

Мнениеот nikito » 30 Май 2016, 11:58

стамен написа:До колкото виждам точно ти си този,които е захванал темата,защо се възмущаваш толкова?

Не съм я отворил аз, а явно някой я е качил и после си е изтрил мнението................какво значи да се възмущавам ? Казвам, че такова реално трасе просто никога няма да има, няма смисъл да се дъвче тая тема повече.
Trainz Bulgaria Team
Аватар
nikito

Предишна

Назад към Предложения