Модул

Предложения за нови обекти, трасета и други свързани със симулатора

Re: Модул

Мнениеот mashinista14 » 27 Май 2014, 16:32

mashinista14 написа:Приемното здание и перона не трябва ли да са от другата страна на коловозното развитие?Поне така се вижда на Google Earth.А и друго, тази стрелка, която е до поста, не трябва ли да се отклонява надясно и от там да се развиват коловозите?!

Извинявам се, то това било Бобов дол, а аз си мислех, че е Големо село... :)
П.С. Сорри за двойния пост.
Аватар
mashinista14

Мнениеот ItheBeast » 28 Май 2014, 13:34

Супер се получава, ако искаш пости тема в Прогрес, тия дни ще започна малко вагони на Тец "Бобов Дол"
ВСЕКИ МОЖЕ ДА ОПИКАЕ СТЕНАТА...............БЪДИ МЪЖ И УСЕРИ ТАВАНА......
Аватар
ItheBeast
Занимаващ се с Трасета

Мнениеот Markov » 30 Май 2014, 20:53

Не се занимавам с модула редовно, че да го местя в прогрес. Това е нещо като проект за 51-ва линия, ама дали и кога ще има нещо готово не се знае. Ще опитам да изкарам по-скоро модул на Бобов дол, пък натам както дойде. Не съм майстор и дребнотийте ми обягват доста. Относно вагоните на ТЕЦ-а, ако става въпрос за рескин на фалнс 664 и 665 не мисля, че е необходимо, защото има вече 4 рескина в сайта. Работата е, че самия модел е чешки и общото между тях и тецаджийските думкари е само в предназначението им. Визуално са коренно различни.. Трябва си 3д модел. А такъв няма, а има една подробност, че тецките вагони (произведените в България 664) са скастрени леко отгоре и са по-ниски от останалите, които са на БДЖ. 665 са сръбски, по-дълги от нашите и фабрично са по-ниски и няма кастрено по тях. До 2хх и някой номер са сръбски след това са български. След тях от 2хх нещо си до 3хх са българските и от 3хх и нещо нагоре са тези втора ръка от Румъния. Има и няколко "изчадия"(засега съм засякъл само два (347 и 348)), които са си просто изчадия...
Изображение
На снимката се виждат българският 664 отляво и отдясно сръбският 665. Вижда се и разликата във височинният габарит между тях.
Изображение 2ТЭ Луганських медведь ! :балон
Аватар
Markov

Мнениеот sarandi » 17 Апр 2015, 10:05

Има ли развитие по модула?
Аватар
sarandi

Предишна

Назад към Предложения