Здравейте! Имам една молба към всички тук, които правят подвижен състав. Молбата не е безплатна. Ще си платя според договарянето.
Ето и за какво става на въпрос:
- От Септември натам (защото художничката от Септември ще приема поръчки) ще поръчам да ми се нарисува образ на познато починало 13 годишно момиче. Обаче рисуването на ръка не изглежда по-реално от хората както са направени в играта като например Far Cry New Dawn и др... Затова си търся човек или екип, който има професионален опит в тая среда.
Ето какви са ми условията:
1. Ще ви пратя снимка на рисунката (понеже реална снимка не разполагаме, защото е починала многооо одавна), за да може да се водите по нея. Образа на момичето трябва да бъде с прозрачен фон - png формат.
2. Изпращате ми част от проекта (примерно наполовината на лицето), за да мога да видя дали работата върви по план.
3. Когато сте готови - записвате файла с образа на диск.
4. Изпращате го по куриер с опция "преглед и тест" преди плащане + договорения наложен платеж за труда (както и за диска).
Ако можете да изпълните поръчката ми и сте съгласни с условията ми - свържете се с мен.
Ето с каква реалност искам да изглежда софтуерната изработка на образа на момичето, а не просто да е някаква анимация там... Снимката е от Far Cry New Dawn.