Фен Среща 2014 !

Тук можете всичко да пишете, ИЗВЪН ТЕМАТА Trainz Simulator Bulgaria!

Фен Среща 2014 !

Мнениеот Puke Rainbowss » 17 Юни 2014, 18:27

Здравейте! Тъй като видях,че в този раздел доста се пише за такива срещи всяка година,искам да попитам дали т.г. ще има? Хубаво ще е сега да е някъде Юни-Юли-Август или в началото на Септември (ако не ви се мъкне да се разкарвате в тия жеги) тъй като и ние учениците сме по-свободни,а и за други също може би е добре.Нека да се съберем по възможно дота хора и да покажем,че този сайт за български разработки няма да се разпадне! Аз лично искам да се проведе такава среща,понеже за пръв път ще дойда и искам да опозная по-добре екипът на сайта и разработчиците му! :) :) Мисля,че има доста хора,които могат да се съберат,но разбира се,че за всеки е важно да се уточни мястото. (Центърът на срещата). Разбира се за доста ще е по-добре да е някой по-централен град като Пловдив,Карлово,Стара Загора и т.н. :) Надявам се на Администратора, г-н Ангелов да му допадне идеята и да измисли нещо,да започне да гради някакъв списък или някаква електронна бланка и да се уточни във нея град,час,точно определено място където да се съберат всички и т.н.Очаквам и идеи от потребителите! :) :хоро :велик Траинз Разбира се хората които са под 18 г. възраст,препоръчително да бъдат придружени от родител,защото не всеки е длъжен да носи лична отговорност за другия. :) :идеално :кимане :наздраве
Аватар
Puke Rainbowss

Re: Фен Среща 2014 !

Мнениеот ivan4 » 17 Юни 2014, 18:54

Добре, но точно в този период хората ходят на море, тъй че организацията ще е малко по-трудна.
Аватар
ivan4
Глобален модератор

Мнениеот cronos » 17 Юни 2014, 19:55

Досега тези срещи се правеха някъде през втората половина на септември с идеята по този начин да се отбележи поредната годишнина от създаването на сайта, но не е задължително да се придържаме към това правило.Вярно е, че сега започва ваканционно-отпускарския сезон и всеки гледа да отиде някъде на почивка, но все пак мился, че ще може да се организира нещо.Пък ако не се намери решение - ще остане за септември, както досега.А може и срещата да е някъде по морето :зъбльо
Чукча писатель, чукча не читатель..
Луд умора нема, само се поти..
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров
Аватар
cronos
Глобален модератор

Мнениеот WOLFMX » 17 Юни 2014, 21:27

Здравейте, аз също съм навит да се съберем. Не съм ви виждал скоро. :)
ВИЕ СТЕ НАЙ-ДОБРИТЕ
Аватар
WOLFMX
Активен потребител

Мнениеот rumensoft » 18 Юни 2014, 12:27

Puke Rainbowss написа:Надявам се на Администратора, г-н Ангелов да му допадне идеята и да измисли нещо,да започне да гради някакъв списък или някаква електронна бланка и да се уточни във нея град,час,точно определено място където да се съберат всички и т.н.Очаквам и идеи от потребителите! :)

Това вече е пробвано - ефект нулев! Изкараха ме мен виновен за това, че повечето са предпочели Стара Загора за срещата през 2013 което беше със гласуване. Ако ти е интересно, зачети се тук:
viewtopic.php?f=42&t=2810

Разочарован съм от много хора тук, които не знаят какво искат и си избиват комплексите във форума, отделно изкарват мен виновен за всичко.
Аватар
rumensoft
Site Admin

Мнениеот DavitAngelov » 21 Апр 2019, 21:41

Здравейте Колеги пиша във тази тема за да не пускам нова.Искам да дам идея за да се съберем някъде малкото хора които останаха във форума и работят за да има хубави добавки във сайта.И през 2019г ще навърши 10 години от създаването си да са живи и здрави администратора Румен ivan4 и cronos за да го подържат. :) :тутуу :хоро :велик Траинз
Trainz Bulgaria
Аватар
DavitAngelov

Мнениеот ivan4 » 22 Апр 2019, 23:35

Огромни заслуги имат и много други. ;)
Идеята за среща тази година я има от доста време, но за момента ще си трая за подробностите. :зъбльо
Аватар
ivan4
Глобален модератор

Назад към СПАМ (в добрия смисъл)