Кабина на Сименс.

Можете да публикувате видео клипове от вашата игра със линк през youtube или vbox7

Кабина на Сименс.

Мнениеот DavitAngelov » 05 Окт 2015, 13:39

Кабина на Сименс.
https://www.youtube.com/watch?v=DAZv_xxSyaU
Специално към Валери тази кабина на клипа можели да се качи в сайта заедно с дизерото. :хоро :хоро :велик Траинз :велик Траинз :велик Траинз :тутуу
Trainz Bulgaria
Аватар
DavitAngelov

Re: Кабина на Сименс.

Мнениеот nikito » 05 Окт 2015, 17:58

Само да кажа, че тази кабина няма абсолютно нищо общо с кабината на сименс. Поне при тези, които са при нас 10, 30/31 :зъбльо
Trainz Bulgaria Team
Аватар
nikito

Мнениеот cronos » 06 Окт 2015, 09:49

А звука от талига на разнебитен товарен вагон........не че самия звук е лош, ама сложен точно на мотриса Сименс?!?Направо кърти мивки........Сигурно нещо не съм в ред, но не мога да проумея как може подобно нещо да се хареса на някого и това си е....
Чукча писатель, чукча не читатель..
Луд умора нема, само се поти..
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров
Аватар
cronos
Глобален модератор

Мнениеот vall_sab » 06 Окт 2015, 17:39

Кабината не е оригинална, това просто беше един експеримент.Сложих я за проба, защото имаше движещи се части.А по звука нищо не съм пипал от оригинала.Ако някой иска този модел, да ми пише на лично съобщение, ще му го пратя.

:велик Траинз :хоро
Аватар
vall_sab
Глобален модератор

Назад към Видео Галерия