хмм...

Можете да публикувате видео клипове от вашата игра със линк през youtube или vbox7

хмм...

Мнениеот agerginov » 10 Окт 2015, 12:33

Понеже рядко си качвам творбите в сайта, пък съм голям фен на метрото, а метро трасетата тук в сайта са под всякаква критика, се захващах още от далечната тренз 2009 версия и си правих определени маршрути и тунели. Поне около 20пъти съм правил опит за трасе на метрото в София. Винаги обръщам внимание на детайли като терен, дължина, криви и пресечните точки да са правилни, а не ръбести или неадекватни криви с квадратни релси по тях. :незнам :не

Метрото в София, което съм започнал като проект се конструира на 2012 трейнз на мощен компютър съжалявам, за хората с слаби компове.... (паковете с релси и тунели вървят даже май и на 2006 версия но не всички версии там с релизовете) --това ако трасето стане готино :) :) :)

не съм го постнал в раздел актуално защото не е завършено даже и на 1% във видеото по долу ще видите оскъдните метро станции от Опълченска до Стадион В.Левски и тунелния път без маркировка сигнализация или нещо - сухо постно трасе. със предвижване на композиция 81.717 с камера от кабината.

Стъпки при изграждане на трасето:
1. Мапинг на трасето от ДЖ.Баучер до Летище София и Бизнес Парк. Акуратни разстояние между станциите, акуратни градуси на криви, актуална денивелация
2. Изграждане на тунелен път
3. Метростанциите ще будеть сделани тъй като липсват такива, а руските са с по 170м. перон не мога да ги ползвам ще нарушат размерите и обема на трасето, следователно не очаквайте станциите да са това което са, ами ще приличат на тях. (omg)
4. Откритите участъци ще бъдат наистина открити-липсват сините тубуси като текстури
5. При евентуален завършек трасето трябва да има действаща сигнализация, ограничения на скоростта. и хора по пероните,
6. В последствие може да се изградят от снимки материали и текстури за генерация на евентуалните гари в метрото ;)
http://vbox7.com/play:5f32933087 тръгваме от опълченска пътуваме 1мин и малко колкото е в действителност, спираме на сердика, пътуване до университета пак за около 1.30/50мин колкото е в действителност хаха и след това унито-стадиона ;)
agerginov

Назад към Видео Галерия