от cronos » 07 Май 2018, 17:30
Хванал си се за това ТЕЕ като че ли е кой знае какво.Всъщност тази програма изобщо не е нужна, защото всичкото това може да се въведе и на ръка.Просто някой, който може да пише програми я е направил, за да си спести писането на ръка, което не е малко.Но проблема не е в това дали данните ще се въведат на ръка или с помощта на някаква програма, а в това, че самата игра ги приема по начин, доста различен от реалността.Това означава, че колкото и да намираш разни графики и характеристики, и колкото и усърдно да ги въвеждаш в ТЕЕ - все едно няма да получиш нищо що-годе използваемо.Аз вече минах по този път и всичкото това го казвам от личен опит.Като правих enginespec-а за 44 си бях намерил и графики, и какви ли не още чудесии, накрая за да може да тегли повече от два вагона и да си вдигне максималната скорост се наложи на няколко пъти да преизчислявам всички стойности, докато не станаха с близо 40% по-големи от стойностите в реалната теглителна характеристика.И пак не е достатъчно - с 680 тона влак едва отлепя като види баир......А с реостата ще захапеш още по-голямо дърво, там нещата, които трябва да въведеш, за да заработи нямат нищо общо с действителността.Но като гледам твърдо си решил да настъпиш всички възможни мотики, така че не ми остава друго, освен да ти пожелая успех.
Чукча писатель, чукча не читатель..
Луд умора нема, само се поти..
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров