Вагони в час

Можете да обсъждате всичко за реалния подвижен състав и обекти

Модератор: DANI

Re: Вагони в час

Мнениеот randomguy88 » 08 Фев 2016, 19:50

nikito написа:
randomguy88 написа:Още не съм го довършил...и да шарката на снегорина я сбърках :зъбльо

Снегорин ? :зъбльо .....................това, което искаш да кажеш се нарича "плуг", а това ,че през зимата изпълнява ролята на снегорин е друг въпрос.
П.П. Картинката не е лоша. :)

Така ли било то? А аз си мислех, че по принцип трябва да го слагат само през зимата!
Аватар
randomguy88

Мнениеот nikito » 08 Фев 2016, 20:51

Не, това го има на всички локомотиви, мотриси и трамваи с цел ако има нещо на линията да го избута а не да го прегази, само на метрото няма плуг, защото е предвидено да работи на закрито и няма нужда да бута боклуците от линията или да рине сняг.
Trainz Bulgaria Team
Аватар
nikito

Мнениеот randomguy88 » 09 Фев 2016, 12:25

nikito написа:Не, това го има на всички локомотиви, мотриси и трамваи с цел ако има нещо на линията да го избута а не да го прегази, само на метрото няма плуг, защото е предвидено да работи на закрито и няма нужда да бута боклуците от линията или да рине сняг.

А понякога не го ли махат?
Аватар
randomguy88

Мнениеот nikito » 09 Фев 2016, 13:17

Не, само при ремонт евентуално.
Trainz Bulgaria Team
Аватар
nikito

Мнениеот cronos » 09 Фев 2016, 16:30

Всичко, което казва nikito е точно така.Но все пак като сме отворили тази тема е хубаво да се спомене, че има държави, в които не се слагат плугове на локомотиви и мотриси - например Англия.Локомотивите 87-ма серия, които по принцип са английски фабрично нямат плуг, слага им се като ги докарат тук.
Чукча писатель, чукча не читатель..
Луд умора нема, само се поти..
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров
Аватар
cronos
Глобален модератор

Мнениеот randomguy88 » 09 Фев 2016, 17:17

Ако някога влаковете на БДЖ участват в филм от поредицата Cars, този плуг може да представлява брадата на локомотива, тъй като всички превозни средства имат лица, фарове за очи и така на татък... :зъбльо
Аватар
randomguy88

Мнениеот sarandi » 09 Фев 2016, 19:33

Излез от филма малко, тук не сме форум за детски филмчета. :наздраве
Аватар
sarandi

Мнениеот nikito » 09 Фев 2016, 19:38

randomguy88 написа:Ако някога влаковете на БДЖ участват в филм от поредицата Cars, този плуг може да представлява брадата на локомотива, тъй като всички превозни средства имат лица, фарове за очи и така на татък... :зъбльо

До като се стигне дотам, че да се снима филм с участие на БДЖ, то просто дотогава няма да го има, най много да направят някой кадър в някое изоставено хале с машини и това ще е . :зъбльо
Trainz Bulgaria Team
Аватар
nikito

Мнениеот cronos » 09 Фев 2016, 19:50

Че защо да не се снима филм с участие на БДЖ?Преди 3-4-5 години някъде (не съм сигурен кога беше точно) снимаха, една 55-ца участваше.Е, вярно, че не с логото и опадалата боя на БДЖ, а пребоядисана и окичена с някакви щуротии до степен да не прилича на 55, но все пак.Ако не се лъжа беше за "Непобедимите", ама не съм сигурен, филмите слабо ме интересуват по принцип.....
Чукча писатель, чукча не читатель..
Луд умора нема, само се поти..
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров
Аватар
cronos
Глобален модератор

Мнениеот nikito » 09 Фев 2016, 19:53

Да, знам за тоя филм, даже тема бях качил някъде точно с кадъра на 55 056 и не е никак лошо направено, но скоро не знам да се е говорило за снимане на филм изобщо в България, а пък за БДЖ съвсем. Не, че не може да има, но едва ли на някой са му допаднали мърлявите ни машини, но пък ако трябва да е някоя по-мизерна сцена с по-мизерни машинки, никак няма да се учудя ако участват. :зъбльо
Trainz Bulgaria Team
Аватар
nikito

ПредишнаСледваща

Назад към Теми за реалния подвижен състав и обекти