ivan4 написа:Хаха Много силно свири, няма що.
Но поне е в движение!
Модератор: DANI
ivan4 написа:Хаха Много силно свири, няма що.
stman123 написа:Все пак някои неща си имат период, в който са годни и след това употребата им не е препоръчителна. А и на нещо невинаги може да му се даде "втори живот", ако то е било прекалено дълко в западък и се разградило до такава степен, че да не може да се поправи. Тази тема не трабва да се разглежда само от културен аспект, има много важни неща, които не трябва да се пропускат само защото някой иска да гледа електрички още 50 години.
stman123 написа:Както казахте в предишно мнение вие не сте нито механик, нито инжинер, не съм и аз. Едно е аз или Вие да казваме, че нещо може да стане, защото ние го искаме, а друго е то да е възможно. Да и на мен ми се иска железницата да е в по-дорто състояние, да се ползва и стария ПС, да се копува нов и т.н. Но не мога да кажа дали възстановяването на определен ПС е по-изгодно от това да се купи нов заместник, не съм икономист или счетоводител, за да кажа. Много са факторите, както вече казах, които трябва да се вземат под внимание, при решаването на такива въпроси.
Edit: Много е лесно да се каже, че някои части могат да се заменят с нови. Това би станало, ако има нови части.
ivan4 написа:Нови части, а? Само дето при доста от електричките, в следствие на 30-годишна „адекватна“ поддръжка, се наблюдава умора на метала в самата рама... А ако реши някой да сменя целия кош, то и „заводът майка“ ще му се изсмее в очите.
randomguy88 написа:...Пари за нови електрички няма.
stman123 написа:randomguy88 написа:...Пари за нови електрички няма.
И за части няма
Назад към Теми за реалния подвижен състав и обекти
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта