![Голяма усмивка :зъбльо](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
http://www.btv.bg/news/bulgaria/story/8 ... isite.html
Модератор: DANI
Ангел написа:В тази България и в това скапано БТВ каква ли още глупост няма да измисля.![]()
Някой ще може ли да ми обясни правилното значение на думата пенсиониране на МАШИНА???Всичко ново и старо което е в БДЖ е без почти никаква поддръжка!Дори и какво от това че Шкодите,който са на над 50 години НЯМА абсолютно никакво значение.Една машина няма живот тя е вечна както и да го погледнеш си е така.За всяко нещо си има начини,и ако ще една машина да е на 100 години щом се поддържа в изправност и всичко и е наред,според мен няма да има никакъв проблем.Ама кой ще върти ДАЛАВЕРКИТЕ в това БДЖ ?
![]()
![]()
Нашите са пълно чудо, хората гледат да запазят старото за да има атракции и т.н. !
![]()
За машините резервни части ИМА, а за нас хората резервни части НЯМА!
naskyyy написа: Kaто една машина е вечна защо тогава не се ползват парните локомотиви?Те са вечни и вечно здрави,нали така?
naskyyy написа:Ангел написа:В тази България и в това скапано БТВ каква ли още глупост няма да измисля.![]()
Някой ще може ли да ми обясни правилното значение на думата пенсиониране на МАШИНА???Всичко ново и старо което е в БДЖ е без почти никаква поддръжка!Дори и какво от това че Шкодите,който са на над 50 години НЯМА абсолютно никакво значение.Една машина няма живот тя е вечна както и да го погледнеш си е така.За всяко нещо си има начини,и ако ще една машина да е на 100 години щом се поддържа в изправност и всичко и е наред,според мен няма да има никакъв проблем.Ама кой ще върти ДАЛАВЕРКИТЕ в това БДЖ ?
![]()
![]()
Нашите са пълно чудо, хората гледат да запазят старото за да има атракции и т.н. !
![]()
За машините резервни части ИМА, а за нас хората резервни части НЯМА!
Kaто една машина е вечна защо тогава не се ползват парните локомотиви?Те са вечни и вечно здрави,нали така?
Назад към Теми за реалния подвижен състав и обекти
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта