Пловдив-Стамболииски-Пещера

В тази тема ще се изписват заявки за помощ от екипа, всеки който има желание и време може да помогне. Пример: "трябват ми текстури на локомотив 60 серия, за да я направя, някой може ли да помогне?"

Пловдив-Стамболииски-Пещера

Мнениеот l4tech » 12 Фев 2015, 18:01

Правя трасе Пловдив-Стамболииски-Пещера.Всеки един обект,снимков материял или нещо друго ще са ми отполза.Така че които рзполага с нещо може да праща и да помага.Благдаря предварително! :)
Аватар
l4tech

Re: Пловдив-Стамболииски-Пещера

Мнениеот DavitAngelov » 12 Фев 2015, 19:27

Гара Пловдив я има в сайта и за да правиш трасе трябват много снимки и обекти ;)
Trainz Bulgaria
Аватар
DavitAngelov

Мнениеот Puke Rainbowss » 12 Фев 2015, 20:22

l4tech написа:Правя трасе Пловдив-Стамболииски-Пещера.Всеки един обект,снимков материял или нещо друго ще са ми отполза.Така че които рзполага с нещо може да праща и да помага.Благдаря предварително! :)

Здравей , аз също съм се захванал с участъка Пловдив - Самболийски и бих казал, че имам някакви снимки , които биха ти били от полза ... :) Пиши ми ЛС тук във форума и си дай скайп, за да ти ги изпрата. ;)
Аватар
Puke Rainbowss

Мнениеот BDZrailway » 13 Фев 2015, 11:21

Гара Пловдив-здание,е ужасна!!!Побира само два коловоза! между пероните
Аватар
BDZrailway

Мнениеот ivan4 » 14 Фев 2015, 11:46

BDZrailway написа:Гара Пловдив-здание,е ужасна!!!Побира само два коловоза! между пероните

Не е само това :D От страна изток могат да влязат 3 коловоза, а от страна запад- само 2. Освен това, като се погледне отдолу, сенникът на втория перон (коловози 3 и 4) е прозрачен. :зъбльо
Аватар
ivan4
Глобален модератор

Мнениеот BDZrailway » 15 Фев 2015, 08:50

Примиряваме се с толкова!Като не можем да си направим това е!Някой светъл ден ще се направи и тази гара 1:1
Аватар
BDZrailway

Мнениеот rumensoft » 16 Фев 2015, 12:25

Да, не е точна. Гара Пловдив е взета готова от Google Earth и просто сложена в играта. Ако искате подробна, ще трябва да се пооправи, трябват снимки от всички страни за да се разбере кое как е.
Аватар
rumensoft
Site Admin

Мнениеот cronos » 16 Фев 2015, 14:24

Моделите на обекти в Google Earth са правени за идеята и в общия случай не са годни за употреба в играта, така че не трябва да се учудвате на резултатите от подобни хитрини.
Чукча писатель, чукча не читатель..
Луд умора нема, само се поти..
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров
Аватар
cronos
Глобален модератор

Назад към Заявки за помощ от екипа