Инсталиране на трасета и подвижен състав

Въпроси, хвалби, проблеми, помощ за инсталация, дискусии - всичко свързано с Метрополитния Подвижния състав

Модератор: naskyyy

Re: Инсталиране на трасета и подвижен състав

Мнениеот rumensoft » 19 Дек 2011, 22:11

Аз я свалих и я пробвах, при мен си работи 81-760/761 добре. Дай десен бутон на файла с червеното в Contetn Manager и след това View errors, и покажи снимки.
Аватар
rumensoft
Site Admin

Мнениеот danielbonev » 20 Дек 2011, 08:11

То в самия content не ми беше в червено,а имаше някакво жълто (последното от ляво на дясно).Незнам какво е но не можах да го комитна но го има в играта и ми е червено вътре като си избирам влак.Незнам защо така се получава?
Аватар
danielbonev

Мнениеот danielbonev » 04 Фев 2012, 14:33

Моля ви помогнете ми.Преди време истрих играта (става дума за 2010)и сега като я инсталирах нито едно влакче не ми е активно (в червено).Опитах се да инсталирам метро трасето и една мотриса и ми излиза следният ерор Error: Failed to commit changes to asset <kuid:528578:1006> due to file access error .Да не говорим,че не мога да ъпдейтна и играта.Много ви моля помогнете ми много искам както преди да я играя играта но преди никой не ми помогна и ви моля много да ми помогнете сега.

Абсолютно всички са ми така.
Изображение
Аватар
danielbonev

Мнениеот cronos » 05 Ное 2012, 00:05

А с кой Windows си, защото така като гледам май си говорим за Windows 7, и ако съм прав - тогава си имаме два проблема - малък и голям, като и двата не са от играта.
Чукча писатель, чукча не читатель..
Луд умора нема, само се поти..
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров
Аватар
cronos
Глобален модератор

Предишна

Назад към Метрополитен Подвижен Състав