Метрото в София

Въпроси, хвалби, проблеми, помощ за инсталация, дискусии - всичко свързано с Метрополитния Подвижния състав

Модератор: naskyyy

Re: Метрото в София

Мнениеот crazy_usp » 18 Ное 2012, 18:57

Това е между Цариградско и Младост 1- но за жалост е с германски станции,защото нямаме наши. В момента се опивам да открия начин и да снимаме станциите,след което да ги направим за Треинз и да си имаме 100% реалистично трасе ;) Иначе трасете все още не е качено в сайта,защото е много малко. Но ти препоръчвам да си свалиш трасето,което е качено в момента ;)
Аватар
crazy_usp

Мнениеот naskyyy » 02 Яну 2013, 21:59

Aко нямаш познати,трудно ще стане..
Изображение
Аватар
naskyyy
Занимаващ се с Трасета

Мнениеот agerginov » 10 Яну 2013, 21:22

Засега прегледах всичките качени трасета + това от тубата но нито едно не се доближава до реалността, аз съм се захванал но, проблема е че го правя на 2012. за мен търсенето са гарите и откритите учасъци по-точно сините тубоси, другото е лесно :( ще направя клипче
agerginov

Мнениеот agerginov » 07 Май 2019, 09:20

Здравейте и Весели празници, колеги

Понеже получих в Ютюб, няколко негативни коментари под клипчетата за метрото, които Ви показах - това е тъпо, то е с руски гари, не е реално - за мен това са спамери без живот, които нищо не разбират или не се интересува, реших да започна на ново трасето, като старото мисля да го експортна и кача тук в сайта ( не е на 100 процента, но е пълен маршрут).
Играх си 10 часа, докато разуча, как да импортирам гугъл земя снимки като бейсмап в играта.
Прилагам снимка за достоверие.
Новото трасе ще бъде 1:1 реално
старото го насложих на бейсмапа, но има места където е малко извън 1:1 при мен :)
Прикачени файлове
Софийско метро версия 2.jpeg
agerginov

Мнениеот ivan4 » 09 Май 2019, 13:51

:идеално
Аватар
ivan4
Глобален модератор

Предишна

Назад към Метрополитен Подвижен Състав