Татра

Въпроси, хвалби, проблеми, помощ за инсталация, дискусии - всичко свързано с градския трамваен Подвижния състав

Модератор: naskyyy

Re: Татра

Мнениеот roskonike » 29 Май 2011, 21:48

Насе извинявам се много ама пробвах да сложа това което ми иска и не става може ли да ми линкнеш една татра т3 което да и е всичко наред по депендите. :велик Траинз
Извиняваи пак :изчервяване
roskonike

Мнениеот naskyyy » 30 Май 2011, 08:27

roskonike написа:Насе извинявам се много ама пробвах да сложа това което ми иска и не става може ли да ми линкнеш една татра т3 което да и е всичко наред по депендите. :велик Траинз
Извиняваи пак :изчервяване

Mисля че беше тази,иначе повечето нямат депенди.Ето: http://trainz-railroad.ucoz.ru/news/nep ... -05-09-215
ПС:Тези ЧКДта вървят само на 2009.
Изображение
Аватар
naskyyy
Занимаващ се с Трасета

Мнениеот roskonike » 30 Май 2011, 13:04

Направо нямам думи и в този пакет кадето ми го прати ти допълнителните части не могат да се изтеглат ,до колкото разбрах им бил изтекал срока ,а без тях не става
. :ад Незнам кажи си мнението по вапроса как мога да оправа този проблем.
roskonike

Мнениеот naskyyy » 30 Май 2011, 15:38

roskonike написа:Направо нямам думи и в този пакет кадето ми го прати ти допълнителните части не могат да се изтеглат ,до колкото разбрах им бил изтекал срока ,а без тях не става
. :ад Незнам кажи си мнението по вапроса как мога да оправа този проблем.

Мога да ти направя депенди,и ще имаш работещо ЧКД ;) Само дай някаква връзка на ЛС.
Изображение
Аватар
naskyyy
Занимаващ се с Трасета

Мнениеот roskonike » 30 Май 2011, 16:40

Възникнал е някакъв проблем с пращането на ЛС ,но имеила ми го има на профила прати ми ги на него. ;)
roskonike

Предишна

Назад към Трамваен Подвижен Състав