Лицензирана игра

Раздел за дискусии относно Trainz 2012 Multiplayer

Модератор: cronos

Re: Лицензирана игра

Мнениеот KINGM » 06 Окт 2011, 19:36

Говаря че нищо не променят а я правят много тежка игра с 3пъти по добра графика си върви перфе а тая се прай на коя съм аз.Няма ли най после да сменят тоя интерфейс да го ръзчупят малко.Няма ли най после да си оптимизират 3д енджина ;)
Let's create somthing ;)
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
KINGM
Занимаващ се с Трасета

Мнениеот cronos » 06 Окт 2011, 19:54

Ами как да стане, приятелю, като играта - както вече казах по-назад в темата - е тотално отворена към потребителите и 90% от нещата се правят от ентусиасти като нас, и всеки плеска както му падне?Появи се ТС12 със завишени критерии за качеството на моделите и какво - всеки си продължава със старите версии, защото там не е нужно толкова да се старае, прави си модел в 2006, комитва го без проблем със сума ти грешки и липсващи файлове, визуализира се после 5 за 4, но какъв кеф - направих еди-какво-си - а за новите версии -аааа, те били много капризни, тежки и не знам още какво, откъде-накъде ще се тормозим толкова, като на старите си вървят нещата и така.И това далеч не е само в нашия форум - навсякъде е така.Ето ти и пресен пример - прави се пакет вагони серия 47 - браво, изпипан рескин, добра работа, но защо пак се повтаря вече омръзналия до болка проблем с бялата ивица, толкова ли е трудно, особено след като вече успяхме да се изпокараме и за това, резолюцията на проблемната текстура да се оправи?
Чукча писатель, чукча не читатель..
Луд умора нема, само се поти..
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров
Аватар
cronos
Глобален модератор

Мнениеот rumensoft » 06 Окт 2011, 20:31

Подкрепям cronos, другата игра не е отворена толкова за правене на модели, и в такъв слуай пак ще има недоволни... еее маа тооооо тая игра неможе да се правят влаци, за кво ми е :зъбльо
И аз описах обширно защо графиката не е толкова добра, но пак не си разбрал, ще се наложи да ти направя колаж да видиш за какво говоря.
Също така знаеш ли за какво служи 3д енджина ;) нооо без да пипаш гъгъл :)
Аватар
rumensoft
Site Admin

Мнениеот Ground_Zero_SPL » 22 Яну 2012, 17:02

KINGM написа:Аз говоря за това че от 2004до2012 графиката. държанието на машините не е мръднало или е мръднало с някви минимални темпове.Гемплея и интерфейса също на са мръднали и къто цяло започва да писва
Румене а за въпросати
-Държание на машината
-Графика
-Реалност
-Сценарии
-Контрол

Има друго на което трябва да обърнем внимание!

Този тип игри не се играят от много хора, за разлика от известните Rage, Counter-Strike Source, GTA IV, Battlefield 3, и други... Пример: Auran Trainz във facebook имат 6 013 харесвания, а GTA IV имат 3 162 159 - къде е разликата ?

С това искам да кажа че ако "Auran" вложат пари да направят така както искаме аз и ти (и други като нас) те няма да могат да си върнат обратно парите.... А, не поради причината че играта е отворена 90 % към потребителите! Но нека оправдаем "Trainz", все пак имат и други симулатори... за това всеки си прави сметка какви пари взима, и какви дава... :D
[URL=https://meettomy.site]Sexy Womans in your town[/URL]
Аватар
Ground_Zero_SPL

Мнениеот cronos » 22 Яну 2012, 22:29

bdz_fan_site написа:

Има друго на което трябва да обърнем внимание!

Този тип игри не се играят от много хора, за разлика от известните Rage, Counter-Strike Source, GTA IV, Battlefield 3, и други... Пример: Auran Trainz във facebook имат 6 013 харесвания, а GTA IV имат 3 162 159 - къде е разликата ?

С това искам да кажа че ако "Auran" вложат пари да направят така както искаме аз и ти (и други като нас) те няма да могат да си върнат обратно парите.... А, не поради причината че играта е отворена 90 % към потребителите! Но нека оправдаем "Trainz", все пак имат и други симулатори... за това всеки си прави сметка какви пари взима, и какви дава... :D

Не е точно така.Това, че играта е отворена има огромно значение, защото част от идеята на играта е самите потребители да я развиват и допълват, и това задължително трябва да се има пред вид, като се сравнява с която и ще да е друга игра.Защото тук 99% от обектите се правят не от професионалисти, а от такива като нас, даже и тези, които са вградени в играта, и какво се получава - всеки може да плеска както си иска - прави се обект с калпави текстури, 3D модела претупан 5 за 4 и после графиката била лоша.Само че изпипаният в детайли модел с качествени текстури започва да товари повече, вече не може да се играе на калкулатор и се започват воплите - ама много ми сече, ама не знам си какво, ама аз нов компютър няма да си купя, искам да си играя както досега със старото дървено сметало, защо не ги правите нещата за хора със слаби компютри - и кръга се затваря: примитивни модели, текстури с ниска резолюция и после - ами не ми харесва, щото графиката била калпава.А твърденията, че графиката не е мръднала от 2004 до ТС 12 са нелепи, стига човек да има желание да се възползва от новите възможности.Моделите, правени на и за версия 2006 с текстури като за калкулатор няма как да изглеждат по-добре в ТС12.
Чукча писатель, чукча не читатель..
Луд умора нема, само се поти..
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров
Аватар
cronos
Глобален модератор

Мнениеот Ground_Zero_SPL » 22 Яну 2012, 23:28

Охоо, това за вградените неща сега го чувам за пръв път от теб! Ясно ми е вече...

А, това за това че не искат да си менят кочините ме спука от смях - знай че това са само хлапета на 12-15 години където не знаят на кой свят живеят... :D Такива ги срещам на всякъде по всяко време, било то за игри, програми, операционни системи... :D
[URL=https://meettomy.site]Sexy Womans in your town[/URL]
Аватар
Ground_Zero_SPL

Предишна

Назад към Multiplayer