Как да активирам ТС12

Раздел за дискусии относно Trainz 2012 Multiplayer

Модератор: cronos

Как да активирам ТС12

Мнениеот l4tech » 10 Яну 2016, 21:48

Здравейте закупих си ТС12 от steam..но не знам как да я активирам..Ще може ли ако някой знае да ми кажете как..защото се рових им сайта им ама не мога а го намеря... :)
Аватар
l4tech

Re: Как да активирам ТС12

Мнениеот rumensoft » 19 Яну 2016, 16:21

l4tech написа:Здравейте закупих си ТС12 от steam..но не знам как да я активирам..Ще може ли ако някой знае да ми кажете как..защото се рових им сайта им ама не мога а го намеря... :)

If your Trainz: A New Era download does not appear on this page, please login to your MyTrainz account and click on "Download TANE" in the left hand menu.

До колкото си спомням, той си идва регистриран, заради акаунта ти от който е закупен.
Може и да бъркам. Какво ти изписва?
Аватар
rumensoft
Site Admin

Re: Как да активирам ТС12

Мнениеот cronos » 20 Яну 2016, 09:04

ТС12 не идва регистриран, това важи само за някои от версиите (но не всички!) на T:ANE.Освен това той си е купил играта от Steam, а там регистрацията е по-различна и някак е вързана с акаунта в сайта на Steam, но не знам как точно.
Чукча писатель, чукча не читатель..
Луд умора нема, само се поти..
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров
Аватар
cronos
Глобален модератор

Назад към Multiplayer