milenski51 написа:Лап топ използвам защото ми трябва за работа а не предимно за Трейнз играта е само за забавление .
Съгласен съм.Само че аз винаги съм държал да имам сериозен компютър, а не някаква полунеизползваема щайга, колкото да се каже, че имам и после да надавам писъци, че това или онова не ми вървяло.Това за мене е принцип, който съм възприел още много преди да науча, че съществува Trainz, а останалите игри, които играя не изискват кой знае какъв ресурс.
milenski51 написа:Въпроса е как 2010 ще комитва по бързо от 2009 като и двете са един дол дренки и КМ е една и съща боза
Оставам с впечатлението, че не говорим за една и съща игра.Или че изобщо нямаш представа от 2010 и си пишеш наизуст.
milenski51 написа:При мен 2009 е много бавна и страшно изнервяща да не говорим за това ,че когато е стартирана играта неможеш да отвориш контент мениджера което при 2006 е възможно .А при мен всичко направено на 2006 си върви без проблем и на другите версий но при 2009 не е така направи ли се там грешки колкото си щеш .
Тук донякъде съм съгласен - при мене КМ на 2009 е най-бавен от всички версии.2006 не желая да го коментирам изобщо, мнението ми за тази версия е еднозначно ->
Чукча писатель, чукча не читатель..
Луд умора нема, само се поти..
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров