от cronos » 04 Окт 2011, 15:15
Вижте сега, като спорим за играта и коментираме проблемите трябва да имаме пред вид, че няма друга, която да е толкова отворена към потребителя и да дава такива възможности за добавяне на какво ли не и че това неизбежно води до някои недостатъци.Всеки иска моделите да се виждат перфектно, всеки се кефи на добре изпипаните детайли, но много малко хора си дават сметка, че това не става даром.Не може хем графиката да е на ниво, хем да се играе на джобен калкулатор.А графиката е най-важното нещо за една игра.Искаме на локомотива или вагона да се виждат ясно всички надписи - е добре, но това означава текстури с висока резолюция, което неизбежно води след себе си и последствията - голям обем на файла, нужда от бърз процесор и добра видеокарта за да може да се визуализира бързо - така, че да не насича.Е, не става.Да се наложи ограничение в качеството на графиката няма как да стане - тогава пък хората, които имат добри компютри какво да кажат?А това с минималните изисквания го има, но си има граници - с дървено сметало няма как да стане.Сравнението с CS е неуместно, най-малкото че това e съвсем различен тип игра и съвсем естествено изискванията да са различни.Пък и доколкото съм запознат с тая игра графиката там е съвсем примитивна.
А за компютрите вече споменах - всеки си прави сметката.Аз моята съм я направил - от разните iPhone, iPad, iPod и т.н. за 1000+ лева - имам само iSiktir и викам "Ало" по 4 годишен телефон, който струваше 250 лева като нов.За сметка на това имам добър компютър и си цъкам на воля каквото ми хареса - било то свързано с работа, било то игра.И нямам намерение да се съобразявам с това, че някои искат всичко да е направено за техните праисторически щайги и дървени лаптопи (моля, това последното никой да не го приема лично, просто МРАЗЯ лаптопи), защото не им се давали пари за истински компютър.Е, има и хора, които са с доста ограничени възможности, но те не са толкова, колкото изглежда на пръв поглед.
Всичко това обаче е един ужасен offtopic и аз предлагам или да прекратим дискусията, или да бъде преместена в друг раздел.Все пак този е конкретно за TS12 Multiplayer.Твърде много се отклонихме от темата.
Чукча писатель, чукча не читатель..
Луд умора нема, само се поти..
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров