Лицензирана игра

Раздел за дискусии относно Trainz 2012 Multiplayer

Модератор: cronos

Re: Лицензирана игра

Мнениеот milenski51 » 03 Окт 2011, 20:02

KINGM написа:Стига сте се карали 2012 може да е добра но 1во е скъпа за българина 2ро не може да стъпи на малкия пръст на излезлия скоро РаилЛорк3 единственото предимство в тази версия е Мултиплеара.Аз нямам намерения да купя играта защото я няма в българските магазини а през интернет НЕ ПАЗАРУВАМ и другото което мислители че след няколко месеца или айде макс година руснаците няма да я хакнат или който и да е било друга хакерска група ;) ;) ;) ;) ;)
Никой не се кара просто дискутираме , че се получават различни проблеми при различните машини .
Изображение
milenski51

Мнениеот rumensoft » 03 Окт 2011, 20:35

KINGM написа:Стига сте се карали 2012 може да е добра но 1во е скъпа за българина 2ро не може да стъпи на малкия пръст на излезлия скоро РаилЛорк3 единственото предимство в тази версия е Мултиплеара.Аз нямам намерения да купя играта защото я няма в българските магазини а през интернет НЕ ПАЗАРУВАМ и другото което мислители че след няколко месеца или айде макс година руснаците няма да я хакнат или който и да е било друга хакерска група ;) ;) ;) ;) ;)

Е глупости говориш сега.

По какво да стъпи РаилЛорк3? Изброй фактите.

А защо не пазаруваш през интернет? Те си имат https връзка, която е със сертификат, т.е. трети лица не могат да ти източат парите, особено през paypal, който е най защитения в цял свят.

И какво да хакнат руснаците :D Серийния номер? Как? Като серийния номер ти се записва в сайта на ауран, и се валидира само от там, така че няма шанс да стане. Той не е в някоя библиотека в играта, че да го хакнат и видят номера.
Аватар
rumensoft
Site Admin

Мнениеот Ground_Zero_SPL » 04 Окт 2011, 13:33

Моето мнение по въпроса е че: Auran Trainz 2004-2012 мога да кажа че си е много добре, обаче единственото нещо което не ми харесва е че графиката (графиката на природата и реалността на природата) им куча ужасно много. На някои хора не им интересува графиката, но това е едно от НАЙ-ВАЖНОТО нещо в играта! :)
[URL=https://meettomy.site]Sexy Womans in your town[/URL]
Аватар
Ground_Zero_SPL

Мнениеот rumensoft » 04 Окт 2011, 13:41

bdz_fan_site написа:Моето мнение по въпроса е че: Auran Trainz 2004-2012 мога да кажа че си е много добре, обаче единственото нещо което не ми харесва е че графиката (графиката на природата и реалността на природата) им куча ужасно много. На някои хора не им интересува графиката, но това е едно от НАЙ-ВАЖНОТО нещо в играта! :)

Замисли се защо е така.
Ако направят супер яка графика, както GTA4 или Mafia II, представи си как ще излгежда един обикновен локомотивм (който ние правим) без сумата му и ефекти на огледалност, лъскавост и т.н. във един свят заобиколен от лъскавост ;) грозно ще е

А ако направят да се вижда по добре, няма да може да се подкара от по старите машини, и пак ще се реве ама защо е толкова тежка. А и ако е толкова подробна и лъскаво всичко вътре, представи си да сложиш 30 вагона в една гара по, и всеки един вагон да съдържа по много полигони (това са многоъгълниците с които е нарпавен модела) и ще има много насичане.
А игрите които се правят от професионалисти, се оптимизират вагоните, колите, хората в играта със сложни алгоритми.
Ние как да го оптимизираме, говоря за тези които правям влаци в цял свят?

;)
Аватар
rumensoft
Site Admin

Мнениеот Ground_Zero_SPL » 04 Окт 2011, 14:06

Румене,
1. Ще насича ако си допотопен компютър! :D
2. Айде сега, все пак вие за 1-2 години в правеното на БДЖ вагони и локомотиви имате напредък!
3. Нямах на предвид толкова подробно, а просто поне една добра гледка на природата както на Railworks 3. :)

ПС. В Couter-Strike Source има една опция за по-слаби машини и я настройваш за минимални изисквания, разваля ти графиката и тръгва без да сече. И в Auran Trainz ако искат могат да направят подобно нещо.
[URL=https://meettomy.site]Sexy Womans in your town[/URL]
Аватар
Ground_Zero_SPL

Мнениеот rumensoft » 04 Окт 2011, 14:19

bdz_fan_site написа:Румене,
1. Ще насича ако си допотопен компютър! :D
2. Айде сега, все пак вие за 1-2 години в правеното на БДЖ вагони и локомотиви имате напредък!
3. Нямах на предвид толкова подробно, а просто поне една добра гледка на природата както на Railworks 3. :)

ПС. В Couter-Strike Source има една опция за по-слаби машини и я настройваш за минимални изисквания, разваля ти графиката и тръгва без да сече. И в Auran Trainz ако искат могат да направят подобно нещо.

Ама как да стане хубава гледка :) Като повечето неща на Ауран са правени от такива от нас.

А това за CounterStrike пак ще обясня защо е така:
А игрите които се правят от професионалисти, се оптимизират вагоните, колите, хората в играта със сложни алгоритми.
Ние как да го оптимизираме, говоря за тези които правям влаци в цял свят?
Аватар
rumensoft
Site Admin

Мнениеот cronos » 04 Окт 2011, 15:15

Вижте сега, като спорим за играта и коментираме проблемите трябва да имаме пред вид, че няма друга, която да е толкова отворена към потребителя и да дава такива възможности за добавяне на какво ли не и че това неизбежно води до някои недостатъци.Всеки иска моделите да се виждат перфектно, всеки се кефи на добре изпипаните детайли, но много малко хора си дават сметка, че това не става даром.Не може хем графиката да е на ниво, хем да се играе на джобен калкулатор.А графиката е най-важното нещо за една игра.Искаме на локомотива или вагона да се виждат ясно всички надписи - е добре, но това означава текстури с висока резолюция, което неизбежно води след себе си и последствията - голям обем на файла, нужда от бърз процесор и добра видеокарта за да може да се визуализира бързо - така, че да не насича.Е, не става.Да се наложи ограничение в качеството на графиката няма как да стане - тогава пък хората, които имат добри компютри какво да кажат?А това с минималните изисквания го има, но си има граници - с дървено сметало няма как да стане.Сравнението с CS е неуместно, най-малкото че това e съвсем различен тип игра и съвсем естествено изискванията да са различни.Пък и доколкото съм запознат с тая игра графиката там е съвсем примитивна.
А за компютрите вече споменах - всеки си прави сметката.Аз моята съм я направил - от разните iPhone, iPad, iPod и т.н. за 1000+ лева - имам само iSiktir и викам "Ало" по 4 годишен телефон, който струваше 250 лева като нов.За сметка на това имам добър компютър и си цъкам на воля каквото ми хареса - било то свързано с работа, било то игра.И нямам намерение да се съобразявам с това, че някои искат всичко да е направено за техните праисторически щайги и дървени лаптопи (моля, това последното никой да не го приема лично, просто МРАЗЯ лаптопи), защото не им се давали пари за истински компютър.Е, има и хора, които са с доста ограничени възможности, но те не са толкова, колкото изглежда на пръв поглед.

Всичко това обаче е един ужасен offtopic и аз предлагам или да прекратим дискусията, или да бъде преместена в друг раздел.Все пак този е конкретно за TS12 Multiplayer.Твърде много се отклонихме от темата.
Чукча писатель, чукча не читатель..
Луд умора нема, само се поти..
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров
Аватар
cronos
Глобален модератор

Мнениеот milenski51 » 04 Окт 2011, 18:36

cronos написа:Вижте сега, като спорим за играта и коментираме проблемите трябва да имаме пред вид, че няма друга, която да е толкова отворена към потребителя и да дава такива възможности за добавяне на какво ли не и че това неизбежно води до някои недостатъци.Всеки иска моделите да се виждат перфектно, всеки се кефи на добре изпипаните детайли, но много малко хора си дават сметка, че това не става даром.Не може хем графиката да е на ниво, хем да се играе на джобен калкулатор.А графиката е най-важното нещо за една игра.Искаме на локомотива или вагона да се виждат ясно всички надписи - е добре, но това означава текстури с висока резолюция, което неизбежно води след себе си и последствията - голям обем на файла, нужда от бърз процесор и добра видеокарта за да може да се визуализира бързо - така, че да не насича.Е, не става.Да се наложи ограничение в качеството на графиката няма как да стане - тогава пък хората, които имат добри компютри какво да кажат?А това с минималните изисквания го има, но си има граници - с дървено сметало няма как да стане.Сравнението с CS е неуместно, най-малкото че това e съвсем различен тип игра и съвсем естествено изискванията да са различни.Пък и доколкото съм запознат с тая игра графиката там е съвсем примитивна.
А за компютрите вече споменах - всеки си прави сметката.Аз моята съм я направил - от разните iPhone, iPad, iPod и т.н. за 1000+ лева - имам само iSiktir и викам "Ало" по 4 годишен телефон, който струваше 250 лева като нов.За сметка на това имам добър компютър и си цъкам на воля каквото ми хареса - било то свързано с работа, било то игра.И нямам намерение да се съобразявам с това, че някои искат всичко да е направено за техните праисторически щайги и дървени лаптопи (моля, това последното никой да не го приема лично, просто МРАЗЯ лаптопи), защото не им се давали пари за истински компютър.Е, има и хора, които са с доста ограничени възможности, но те не са толкова, колкото изглежда на пръв поглед.

Всичко това обаче е един ужасен offtopic и аз предлагам или да прекратим дискусията, или да бъде преместена в друг раздел.Все пак този е конкретно за TS12 Multiplayer.Твърде много се отклонихме от темата.
Много точно казано Крoнос :идеално
Изображение
milenski51

Мнениеот KINGM » 06 Окт 2011, 18:25

Аз говоря за това че от 2004до2012 графиката. държанието на машините не е мръднало или е мръднало с някви минимални темпове.Гемплея и интерфейса също на са мръднали и къто цяло започва да писва
Румене а за въпросати
-Държание на машината
-Графика
-Реалност
-Сценарии
-Контрол
Let's create somthing ;)
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
KINGM
Занимаващ се с Трасета

Мнениеот cronos » 06 Окт 2011, 19:12

KINGM написа:Аз говоря за това че от 2004до2012 графиката. държанието на машините не е мръднало или е мръднало с някви минимални темпове.Гемплея и интерфейса също на са мръднали и къто цяло започва да писва
Румене а за въпросати
-Държание на машината
-Графика
-Реалност
-Сценарии
-Контрол

Грешиш изцяло, явно толкова си и запознат с възможностите на играта.Да, ако вземеш нещо, правено за 2004-2006 и го сложиш на 2010 - 12 то ще си е същата мазня както и на по-старите версии, няма как да изглежда по-добре.Но ако вземеш нещо, направено както трябва на 2010 или 12 - с високи резолюции на текстурите и максимум детайли - разликата е огромна.Имам от 2006 до ТС12 и трудно ще ме убедиш, че не съм прав - виждам разликата с очите си.Но ти явно не искаш да я видиш, проблема си е изцяло твой.И като не ти харесва - нямаш работа тука.Разбира се, всеки си има право на мнение, но все пак идеята на тази тема е да се коментира начина, по който е възможно да се играе мултиплеър, а не на кой му харесва и на кой - не.
Чукча писатель, чукча не читатель..
Луд умора нема, само се поти..
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров
Аватар
cronos
Глобален модератор

ПредишнаСледваща

Назад към Multiplayer