Няколко въпроса свързани с мултиплейър-а на играта

Раздел за дискусии относно Trainz 2012 Multiplayer

Модератор: cronos

Няколко въпроса свързани с мултиплейър-а на играта

Мнениеот kkovachev » 23 Юли 2012, 22:19

Здравейте,
Днес си купих Трейнз 12 от Steam с 50% остъпка (като последен ден) и имам няколко въпроса към по-опитните :

Във форума на Ауран пише, че хората закупили играта от Steam няма да могат да играят мултито, защото тяхната игра не е пачът, който трябва, а е 47103, който казват че не е съвместим, а ако успеем да играем с него, то ще е за много малко. Аз се опитах да влезна в мултиплейър сесия но не стана, защото един от файловете - HP-GRASS08 не искаше да се инсталира и си седеше на едно никакво място. Като решение на проблема от Ауран казват, че ако има някакъв начин да инсталираме играта не от Steam клиента може и да го подкараме и за това ще помоля ако някой от вас има дигитално копие на инсталаторът да може да се разберем нещо с него.

Другият въпрос ми е дали трябва да се ъпдейтнат всичките тези Assets които пише, че има ъпдеит на тях - цели 660 на брой, а както бавно се свалят нещата от DLS-то направо не знам как ще стане това изпълнимо.

Благодаря предварително,
Крис.
Изображение
Аватар
kkovachev
Текстури

Re: Няколко въпроса свързани с мултиплейър-а на играта

Мнениеот cronos » 24 Юли 2012, 11:27

Мисля, че не си разбрал съвсем точно - във форума на Ауран е написано, че със Steam версията може да се играе мултиплеър ограничено, а не "за малко".Това е така, защото за да стане мултиплеър игра всички участници трябва да са с еднакъв build на играта и следователно хората, които имат Steam версията биха могли да играят помежду си, но не и с тези хора, които са си купили играта от Ауран.Лошото е, че Steam версията поне засега не може да се ъпдейтва и да се приравни към най-новия build на Аурановската версия.

kkovachev написа:Другият въпрос ми е дали трябва да се ъпдейтнат всичките тези Assets които пише, че има ъпдеит на тях - цели 660 на брой, а както бавно се свалят нещата от DLS-то направо не знам как ще стане това изпълнимо.

Желателно е, но не е задължително.По принцип когато стартираш мултиплеър сесия играта сама ще се опита да си свали нужните ъпдейти и това може би е най-слабото място в цялата бъркотия - заради ниската скорост, умишлено ограничена, за да си цакаш за first class ticket.
Чукча писатель, чукча не читатель..
Луд умора нема, само се поти..
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров
Аватар
cronos
Глобален модератор

Назад към Multiplayer