nikito написа:Виж сега, тези които са за новата ера и смятат, че ще могат да я играят, едва ли са на 2009, поне аз така мисля, защото изискванията за ерата са доста високи и надали някой, на който му сече 12ката, ще си мисли, че ще може да подкара новата ера.
Ами не е точно така.Вярно е, че изискванията на T:ANE са доста сериозни, но......на мене 12-ката ми сече и се налага да взимам нестандартни мерки, за да сведа насичането до минимум и макар и в резултат спокойно да може да се играе напълно нормално - насичането все пак си го има.Да, много нарядко е, много малко е, но го има.А T:ANE ми върви без никакво насичане дори и в най-тежките сцени, с включени сенки, всичко на max и тем подобни, при това на този етап говорим за неоптимизирана бета-версия, която създава много и всякакви проблеми (което си е и напълно нормално за бета-версия).По-горе писах, че ТС12 не може да се възползва пълноценно от възможностите на съвременните компютри - просто има един момент в който ъпгрейта на компютъра вече не дава ефект върху начина, по който върви играта.
Освен това по света има хора, които по някакви причини са си останали на 2009, но пък имат възможност да подкарат T:ANE и сега планират да преминат на него, защо това да не е възможно?