Засега предпочитам ТС12, но макар и с известен скептицизъм гласувам за новата версия.Соред мен ТС12 е най-добрата от досегашните версии, в нея са отстранени много от бъговете на по-старите версии, но......винаги има едно "но".....При ТС12 това "но" е, че дори и човек да има най-съвременен и бърз компютър играта ще насича, макар и рядко дори и на леки трасета.Просто стария енджин на играта вече е изстискан до край, също така не може да се възлозва пълноценно от възможностите на новия хардуер.Затова възлагам големи надежди на новата версия, в която основното е, че ще бъде направена на базата на нов енджин.Резултата би трябвало да е несравнимо по-добра графика, но по-важното е, че вече играта ще се възползва пълноценно от възможностите на многоядрените процесори и големите обеми памет (8 ГБ и нагоре), които вече станаха нещо нормално за съвременните компютри.Вярно е, че това, което засега се вижда от бетата не дава големи поводи за оптимизъм, особено по отношение на графиката, но поне характерните за ТС12 насичания вече ги няма дори и при тежки сцени и въпреки, че има още много да се работи по оптимизацията на играта.
nikito написа:Твърдо съм за ТС12, защото сече по-малко и има много яки нови неща, които стават само за нея. Освен това има доста по-голяма реалистичност в сравнение с 2009
А сигурен ли си, че си гласувал за нея?Щото като гледам резултатите нещо не ми се връзват нещата.......
Чукча писатель, чукча не читатель..
Луд умора нема, само се поти..
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров