Актуална информация за разработки - 3D проекти, Reskin-ове и Трасета който са в разработка. Моля само този който прави добавка, той да пуска нова тема. Темите които са без актуализация повече от 3 месеца, ще се преместват в "В ПРОГРЕС (Архив)" и ще бъдат връщани тук, след като се извести някакъв прогрес по тях.
Вчера го тествах трасето върви и на 2010 без проблем,видях няколко неща за пооправяне.Оправям ги и го качвам ама не с архив а 2 CDP-а просто руските депенди са скарани с архивиране
Появи се голям проблем с малък детайл.....табелките се бъркат....явно си копират текста по някакъв начин и примерно имам 2 станции Хан Кубрат а Опълченска липсва.Не знам как да го оправя,ако го кача без табели просто не се знаят коя станция е,тоест аз ги знам ама потребителите от други градове може да не
Макар аз да не съм от София и да не знам станциите, за мен няма да е толкова голям проблем. Ако искаш може да сложиш имена на самите обекти(гари) и те да се виждат само на картата, така няма да има проблем с табели и няма да има объркани хора.
Проблемът с имената е от доста време. Обикновено имената се пишат на латиница и чак накрая се променят, защото кирилицата нещо не върви добре и заради нея се разбъркват
Добре се е получило. Само че стрелките са малко острички, а там, когато се кръстосват, тези звена, които са покрай линията и те се кръстосват и става малко грозно. Иначе е супер!