pumix написа:На мен ми върви без проблем на 52143.Но това е пиратска версия тъй че нормално да имаш проблеми.
Освен това е и руска версия, която се различава от оригиналната игра.Не съм пробвал, но по мои сметки двата качени в момента локомотиви не трябва да работят на тази версия.Тестовия локомотив обаче ще тръгне, като евентуално може да има проблеми само от някои дребни бъгове по скрипта.
l4tech написа:А от къде мога да си купя играта
http://www.simulatorcentral.com/index.p ... or-12.htmll4tech написа:или как да направя така че да върви
Вече ти казах първо да се научиш да четеш.Още в първия пост на тая тема написах нещо за модела и версиите, след това го повторих с някои допълнителни уточнения - кое кога ще бъде направено и качено в сайта - на трета страница.Трети път няма да го пиша.
Това е руската версия - същата, която някой идиот е качил в маймундата и с която геройски сте се набутали всички.Няма никакъв смисъл да се дават пари за това нещо.Да не казвам, че и за без пари си е набутване....
Чукча писатель, чукча не читатель..
Луд умора нема, само се поти..
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров